Ja viem,ma to blbý názov, ale fakt som nevedela, ako to nazvať, takže k veci
Je to pravda,teda pýtam sa chlapov,chalanov,mužov, ze keď sa Vám dievča páči, alebo máte o ňu väčší záujem, tak si nič nedovolíte počas prvej spoločnej noci? Že si na te
@momoglamorous ne dva dni sa poznáme správa sa tak,akoby sme spolu chodili, myslím tým, ze je milý a starostlivy,vidím,ze ma záujem,ale ten záujem neviem dešifrovať....skončili sme u neho,bo sme boli na "súkromnej párty" a okrem toho, že ma hladkal a podobne sa nič nestalo....ked som sa pýtala, prečo sa o nič nepokusi, tak mi povedal,ze on si počká ns to som mu povedala, ze to sa este nacaka a on, ze to mu nevadí ja som zmätená z toho, lebo sak nemám dva roky a to napätie sa dalo krajat
@cicinqa tak si sa mohla aj ty 'o nieco pokusit', nie? aj tak mi prijde zvlastne, ze 2 dni sa poznate a uz sa sprava, ze spolu chodite...vacsinnou sa take veci formuju dlhsie, ked to nema byt iba zazitok na jednu noc...
@momoglamorous ja som sa pokúsila a neber to zas tak doslovne....akože chcela som tým vyjadriť, ze je milý ku mne a starostlivy....to chodenie dom zle vyjadrila,ale tak mám za sebou ťažkú noc no
@p0n0sk4 chcela, sak som nie z kameňa,ale mám vstepene morálne zásady a hrdosť, takže chcenie je jedna vec, ale co urobím druhá....aj on chcel, ale ovládol sa s tým, ze si počká
@cicinqa uz to mam trochu pomiesane, z toho co si napisala...len by ma zaujimalo, ci mas fakt 25, lebo sa mi to nejako nezda vzhladom na vyjadrovanie, neber to v zlom
Neberiem, v pohode ak su niekde chyby, tak sorry, ale som na fone a ten ma úžasné automatické opravy viem, vyjadrila som sa ťažkopádne, ale tak pochopiť sa to da,ne?
@11 "ne dva dni sa poznáme správa sa tak,akoby sme spolu chodili, myslím tým, ze je milý a starostlivy,vidím,ze ma záujem,ale ten záujem neviem dešifrovať...."
no podla mna niektori chalani su taki, aby posobili dobre.. proste aby si pripadali ze oni su ti hrdinovia co nas ochrania a oni nas do nicoho nenutia..
No neviem, ja som sa stretol s mojou okolo obeda a uz v noci u nej som musel prespat kedze som bol s 150 km dialky, a hned prvu noc sme riesili veci, ona bola aktyvnejsia, mne bolo blbe u nich, no a dnes sme 10 rokov spolu a 6 rokov zobraty a stastny, vyzera to na cely zivot.
Nemal som este sex. Ale ked som s nou lezal v posteli a ona bola ta co to chcela a snazila sa ma viest tak som cely cas myslel na to ako ju mam rad a nie je to to co chcem teraz. Malo to byt vysledkom niecoho pekneho medzi nami...nie toho ze je to tu a teraz a je moznost. Chcel som pockat.
Ono to je take...cudne ked dievcatu ktore lezi na vas a snazi sa vas vzrusit poviete nie.
Dalsia vec bola dovera. Neveril som jej. Ano to je to najlepsie prirovnanie,
Necitil som ze ma prijala ako kamarata toboz nie ako partnera. Proste som sa v jednej chvili citil tucny, prilis chudy, prilis chlpaty, prilis "neobdareny", necitil som sa pre nu dost dobry...
Laska je pre mna zlozity proces. Niektore zeny su vsak na spontannejsich muzov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ale ja som ten typ, ze aj ked by mi na nej nezalezalo, tak by som si u nej snorchel rozhodne neomocil
skoro mi to znie, že ťa to sklamalo, a hľadáš na to nejaké "pozitívne" ospravedlnenie...
toto je moc
no podla mna niektori chalani su taki, aby posobili dobre.. proste aby si pripadali ze oni su ti hrdinovia co nas ochrania a oni nas do nicoho nenutia..
gratulujem,
keby som chlap a baba mi v 25 povie ze sa este nacakam tak sa asi zabavim a cau
Ono to je take...cudne ked dievcatu ktore lezi na vas a snazi sa vas vzrusit poviete nie.
Dalsia vec bola dovera. Neveril som jej. Ano to je to najlepsie prirovnanie,
Necitil som ze ma prijala ako kamarata toboz nie ako partnera. Proste som sa v jednej chvili citil tucny, prilis chudy, prilis chlpaty, prilis "neobdareny", necitil som sa pre nu dost dobry...
Laska je pre mna zlozity proces. Niektore zeny su vsak na spontannejsich muzov