Zdravím, mám 20 rokov, moja priateľka 22, po cca roku vzťahu sme sa rozhodli pre prvý sex, ja mám nejaké skúsenosti z minulosti ale neviem ako najlepšie nato pripraviť priateľku nakoľko to bude jej po prvé.... Máte nejaké typy ako zmenšiť bolesť? ďakujem
odporucam tramal, vela tramalu, to nebude citit nic len tvoju lasku...a ak ste proti drogam tak puta na ruky aj nohy a mozete spojit prvy sex s pokrocilejsimi druhmi sexu
@cobra Podľa teba majú ženy vo vagínach pamäťovú penu? Videl si už vôbec nejakú naživo okrem tých v počítači? Môj zlatý, je jedno či bol v dievčati, jeden, žiadny alebo 20 penisov. To aká "roztiahnutá" bude záleží od vzrušenia...
to si akože poviete: "ták, teraz sme už spolu dostatočne dlho, tak hybaj, poďme mať sex."
lol...rovno dátum, čas a miesto...a nezabudnite si vopred určiť polohu!!!
bože, však buď prirodzený...nežný...trpezlivý...nemáš čo pokaziť, nemalo by ju to nejako neznesiteľne bolieť..dokonca možno vôbec..to nie je pravidlo, že ju to musí bolieť... mám pocit, že máš viac strachu ako ona.
@mayben tomu trochu nechápem, z jeho prispevku som porozumela ze ona este nebola pripravena na sex a uz asi je, tak sa rozpravali o tom, ze zacnu spolu spavat, a chalan sa snazi zmiernit panne stret/bolest
Idete to aj natacat? Ked uz ste si tak pekne stanovili presny termin? Potom aspon v HD kvalite Potom to tu hod a ja urobim elektronicku tuzku, ktorou to dopodrobna rozoberieme a nabuduce sa uz pripadnym chybam, ktore nahodou teraz urobis, vyhnes.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Alebo @jurito bude mať určite skvelú metódu
samozrejme tvoju ženu môzem roztiahnut aj ja aby si ju mal predpripravenú a zatial si pozri futbal
to si akože poviete: "ták, teraz sme už spolu dostatočne dlho, tak hybaj, poďme mať sex."
lol...rovno dátum, čas a miesto...a nezabudnite si vopred určiť polohu!!!
bože, však buď prirodzený...nežný...trpezlivý...nemáš čo pokaziť, nemalo by ju to nejako neznesiteľne bolieť..dokonca možno vôbec..to nie je pravidlo, že ju to musí bolieť... mám pocit, že máš viac strachu ako ona.
a však..nehreš ma Táni, veď na konci som mu aj poradila! (teda..pokúsila som sa o čosi také )