a co tak keby si to prva prezradila ty ja osobne by som to nikdy nenapisal a ani nikomu nepovedal kde a ko to bolo a kolko som mal rokov sukromna zalezitost. Ale priznat sa mozem sex som este nemal
mne to problem nerobi ......bolo to cez toto leto na stavocke smozrejme v stane a mala som 17...ale pravdu povedat prvy sex som si predstavolala trochu inak a inde
ja si tiež mylsim že kazdehoje to intimna zaležitosť že kedy ako a kde ...ja som sex ešte nemala a xcem to prežiť sniekym skym budem citiť že jeten pravy... ale myslim si že toho praveho stretnem v najlepšíh rokoch čize medzi 17-18 rokmi ja mam 16 teda budem mať v lete...neprotestovala by som keby niekoho takeho už mam....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ja sa pridavam ku Kaskovi ..
Bol este dokoca nezakonny,nemala som 15 , ale som knim mala fakt blizo
Bol v lete roku 2006..a bol to najkrajsi rok mojho zivota chodila som vtedy s chalanom,ktoreho som nesmirne milovala
Dokonca to bolo vecer,1. augusta a u nich doma a pamatam sa aj presne kolko trval ...a bolo to to najkrajsie,co som prezila
bolo to toto leto, moja sucka mala vtedy ruju....ale aj to je odveci