1, Môže, nemusí. Je to dosť individuálne. Mňa to skôr štípalo ako bolelo. Rozhodne by som na to išla radšej pomaly a tiež si dobre premysli, či to naozaj chceš... a stojí to za to.
pravidlo číslo 2: poradiť sa s partnerom, nie s NAMI to budeš robiť
základná pravda č.1: bolí aj nebolí, to si nevyberieš, hlavne sa neboj, že bude bolieť
a č.2: už na základnej škole nás učili že nechránený pohlavný styk (hlavne pre neskúsených) = 90% tehotenstvo - v tom prípade je tvoja druhá otázka zbytočná.
záver: na toto si mohla prísť sama, alebo s pomocou google.sk
krásne!..tebe by som dala certifikát za informovanosť , za podanie témy a ešte aj za bravúrny slovník (pšie prejebnú* tú blanu a chvílu počkať a ptm nič.) ....
VIEŠ ČO JE ARCHÍV FÓRA???? KEĎ UŽ SI TAKÁ ZVEDAVÁ A NA SEX TAKÁ DOSPELÁ, TAK , prosím ťa, BUĎ NATOĽKO VEĽKÁ A NAUČ SA POUŽÍVAŤ ARCHÍV, JE TO ČAROVNÝ NÁSTROJ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
2.Ja byť na tvojom mieste bez ochrany do toho neidem.(Teda ak nemáš v pláne dať si tabletku po) zbytočné nervy a predsa čo ak ...
a bolieť to môže, nemusí. mňa to bolelo ale to preto, lebo ho mal ukrutne velký a bolo to nadržané hovado!!! .........
O_o
2. ROZHODNE S GUMOU.
2. určite s gumou
pravidlo číslo 2: poradiť sa s partnerom, nie s NAMI to budeš robiť
základná pravda č.1: bolí aj nebolí, to si nevyberieš, hlavne sa neboj, že bude bolieť
a č.2: už na základnej škole nás učili že nechránený pohlavný styk (hlavne pre neskúsených) = 90% tehotenstvo - v tom prípade je tvoja druhá otázka zbytočná.
záver: na toto si mohla prísť sama, alebo s pomocou google.sk
bolest je individualna.. ja som umierala
hlavne dievča ....sa nepúšťaj do toho lebo naozaj nie si vyspelá a romantika ...radšej nič nejdem sa zmienovať