zobudila som sa o ôsmej, spravila som si raňajky, dala jesť pouličným mačkám a teraz tu sedím na posteli a čakám kým sa frájo zobudí..on totiž dokáže spať aj do jedenástej (nechápem!!!)
Ak je to cez prazdniny a cez tyzden tak 1) zhrozim sa kolko je hodin a cudujem sa, ze sa pes este nedocural od vecera 2) pozriem si mail, fb atd na tablete 3) konecne vstanem aj z postele 4) idem sa vycikat a umyt zuby 5) idem vencit
Samozrejme popritom este 63749494x hovorim psovi, ze ano uz ideme von, nech to este vydrzi
no práve dnes som sa zamýšľala, ako je možné, že sa sama bez budíka zobudím o piatej ráno po troch hodinách spánku a viac sa mi nechce spať .....a zapnem počítač alebo čítam knižku
No včera som si spravil zoznam vecí na ktoré sa mám pozrieť. Takže som sa prebudil, šiel na wc a umyť fejs. Zapol pc zahral sa hru aaaa prokrastinujem.
zobudím sa ,sem tam urobím sa spravím kafé zapálim si,cigaretka ranní podporuje srání,smer WC ešte predtým dám zapnúť ntb lebo je dobrzdený skrz jeden software kt tu fotrík má a potom len zapne birdz očekujem a "ogrciam" dáke blogy svojími komentármi bla bla bla bla bla......
Dnes som si dal za prvu polhodinu ponozky a cumel z terasy s poharom vody lebo sa mi nic nechcelo..Ked chodim na brigady tak to mam uz vycvicene: vstanem oblecem sa idem so psom najem sa...
Takto cez prazdniny ak mam volny den tak sa zobudim, este asi 10 minut som v posteli, skontrokujem mail a fb, vstanem, idem na wc, prezleciem sa a idem jest, dam jest a pit morcatu a potom sa to lisi
dnes som sa zobudila a este 30 minut som lezala a rozmyslala o tom co sa mi snivalo a potom som si sla do zahrady nazbierat ribezle a dala som si ich s ovsenymi vlockami a jogurtom na ranajky...
inak cez tyzden ked idem do roboty tak vstanem, spravim si vodu s citronom, umyjem sa, obleciem, zabalim ranajky a idem do roboty
pche a ja som si myslela, že som závislák ako to tu čítam, tak vôbec nie ja zvyčajne rozlepím oči, pustím si na mobile pesničku-dve, nech sa zobudím, potom smer wecko a sprcha, dám si variť čaj, nakydám si nejaké to ovocie s jogurtom do misky a raňajkujem s kindlom
najprv si v polohe ležmo si v hlave zosumarizujem všetko ohľadom dňa, pozitívne sa naladím a potom robím tie také bežné hygienické úkony... to je tak všetko, jem trošku neskoršie, lebo mi nikdy nechutí hneď ako vstanem
záleží na tom, aký je deň...
napr. dnes som ešte trošku ležala a potom som sa šla chystať do kostola
inak cez víkendy a voľné dni si ešte ležkám v posteli alebo cez školu vstávam a chystám sa
Podľa toho, aký je deň. Konkrétne dnes som vstala, šla som na záchod, potom do kúpeľne - umyť si zuby a tvár, potom som šla späť do izby, zapla som notebook a popri líčení sa som si pozerala veci na nete. Potom keď už bol čas, som sa obliekla a šla na sv. omšu.
dnes som vyplašene vstala a začala sa hneď obliekať, že musím voľakam ísť, potom mi došlo, že to len dajaké pofiderné sny ma splašili .D
inak väčšinou sa ešte prevaľujem v posteli a zase zaspím
otvorím oči a zisťujem situáciu, vyhodnotím či som sám v byte, kolko je hodín (pozriem sa na mobil) vňačšinou si hned zapnem net a skontrolujem situáciu (pokial je už po 11-nastej) ... a potom podla potreby vstanem, ale väčšinou ešte len tak ležím nejakých 20-30 minut po zobudení a až potom idem hore ... a to už som presiahol limit takže to je koniec
zhrozím sa, že koľko je hodín
zase polozaspím, ak je ich málo
a niekedy mi prichádzajú na rozum totálne nesúvisiace hovadiny, neviem čo ten mozog stvára.. to je ešte v tom polospánku
potom sa došuchcem dole naraňajkovať sa, pozriem telku, odšuchcem sa hore, konečne sa prezlečiem, je pol 2, zapnem ntb, že niečo spravím a smútim že sa nestihnem nachystať za dve hodiny ísť von
Zvyčajne keď už sa zobudím, skontrolujem mobil, zapnem wifi, potom si idem opláchnuť tvár, dakedy raňajky, umyť zuby a rozmýšľam že čo budem robiť cez deň na napr. dneska to bolo také že som vstal cca o 9:00 obliekol sa, umyl ksicht, umyl zuby, sadol na bicykel, šiel do kostola, ale ešte pred kostolom som zašiel rýchlo na cigu a potom do kostola...
vstanem, napijem sa vody, idem na wecko, do vane a vo vani rozmýšľam čo deň predtým nefungovalo v robote, čo v ten deň v robote nebude fungovať, kto ma zase nasere a čím a tak
dnes moja prva polhodina po prebudeni vyzerala tak, ze som sa chytila za hlavu, ponadavala si preco som vcera tolko pila a podakovala som sa chlapovi za to, ze sa vcera o mna staral a ze ma prezliekol do pyzamka a ulozil spat
dnes som sa zobudila, zhrozila sa ze niekto vedla mna lezi, potom som sa spamatala ze jaaj to je ok noo a potom sme robili ine cinnosti a neskor sme sli grilovat ranajky
bezny den, skolsky, vstanem, naranajkujem sa, obleciem, namalujem a idem cestovat
bezny den prazdninovy, otvorim oci, lezim este 15 minut, vstanem a najem sa a potom je to podla situacie
Vstanem, hned zapnut NB, pocas toho ist na wc, kupelna umyt tvár, dam si pohár cistej vody, zadam heslo na NB, dam si 40klikov, lahnem k NB a ceknem co je nové. Po prejdení FB atd, spravim si ranajky, a zase sa presuniem k NB.
preberám sa tým, že na mobile behnem na net, kým dcéra v obývačke pozerá buď ducktv, alebo Nu pagadi! potom zavolám @horsiq ovi. upracem posteľ, idem sa vymočiť a pak prezlečiem dcéru, potom seba a ideme jesť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
Samozrejme popritom este 63749494x hovorim psovi, ze ano uz ideme von, nech to este vydrzi
Zapnem mobil, skontrolujem schránku (mailovú), kým sa mi rozlepia oči a potom si idem niečo uvariť jesť, alebo už počkám na obed.
inak cez tyzden ked idem do roboty tak vstanem, spravim si vodu s citronom, umyjem sa, obleciem, zabalim ranajky a idem do roboty
napr. dnes som ešte trošku ležala a potom som sa šla chystať do kostola
inak cez víkendy a voľné dni si ešte ležkám v posteli alebo cez školu vstávam a chystám sa
inak väčšinou sa ešte prevaľujem v posteli a zase zaspím
zase polozaspím, ak je ich málo
a niekedy mi prichádzajú na rozum totálne nesúvisiace hovadiny, neviem čo ten mozog stvára.. to je ešte v tom polospánku
potom sa došuchcem dole naraňajkovať sa, pozriem telku, odšuchcem sa hore, konečne sa prezlečiem, je pol 2, zapnem ntb, že niečo spravím a smútim že sa nestihnem nachystať za dve hodiny ísť von
bezny den, skolsky, vstanem, naranajkujem sa, obleciem, namalujem a idem cestovat
bezny den prazdninovy, otvorim oci, lezim este 15 minut, vstanem a najem sa a potom je to podla situacie