Ja mam PS3 a mozem prehravat DVD, prehravat hudbu dokonca aj pocas hrania hier ,PS3 ma internetovy browser a pripojenie na net cize radio stream ti urcite pojde.neviem ci prehrava avi format ale myslim ze hej.xbox si nekupuj je to kravina na ps3 mas online zadarmo narozdiel od xboxu plus na ps3 su najlepsie hry co sa tyka spracovania.
@aguri500 díky bohužial na ps3 niej e niečo ako kinect, iba ten vibrátor move ok, díky btw, na ps3 je forza, aj gran turismo ? a dá sa to nejak "flashnúť" ?
@rainbowwarrior PS3 prehra len original PS3 hry... ale daju sa kupovat velmi vyhodne cez ps store. neviem ci xbox ma ostrejsi obraz ale hra roka uncharted 2 ktora je len na PS3 ma najlepsiu grafiku aka kedy bola. a este jeden problem xboxu - red ring of death... vacsinou xbox viac ako rok dva nevydrzi...
takze ja ti to zhrniem... ked mas prachy na originalne hry tak ber PS3. ked chces hry stahovat tak ber xbox.. grafika je na oboch taka ista, joystick sa lepsie drzi xboxovy. multiplayer sa sice na xboxe plati ale rocne 30 ci kolko eur je uplne nic...
PS3 je ovela lepsia:idu aj avi,blueray prehravac,takze sa daju pozerat filmy vo vysokom rozliseni a je aj vykonnejsi.Dalej browser,online hranie zadarmo takze mozes hrat hry s ostatnymi hracmi a chatovat s nimi a aj video chat,pocuvat hudbu,pozerat fotky.
Xbox 360 je lepsi... vychadza tam ovela viacej hier mas lepsi ovladac... da sa flashnut ked chces piratit ale potom na online hranie zabudni... sice za xbox live platis ale je to kvalitnejsie ako online hranie na PS3... a este multiplatformove hry vyzeraju na Xboxe ovela lepsie...
@koki818 ale normálne to prehrá avi, z live si stiahne kodeky, hudba na to ide.... lebo ja to chcem skôr namiesto veže a dvd prehrávača takže berem xbox, predsa len kinect a aj halo
@rainbowwarrior neviem ci to prehrava avi... ale ked mas windows vistu alebo 7dminu tak si mozes pustat filmy a hudbu na xboxe z pocitaca ked mas doma wi-fi da sa to prepojit lebo obidve robi Microsoft to je celkom fajn...
@rainbowwarrior Ak opomeniem fakt, že na PS3 musíš kupovať originálky, tak má celkovo lepšie vybavenie a podľa mňa na ňu (tá PS3? neviem aký je to rod) vyšli lepšie tituly ako na xbox.
@koki818 Niektore multipl. hry su na xprd lepsie.Ale to preto ze ak by spravili multipl.hru tak aby bol vyuzity naplno potencial ps3 tak by xcrep od toho pretazenia vybuchol =p
a drzal som dualshock 3 vsetky su to take iste zle gamepady v porovnani s Xboxovim... a tie multiplatformy nevyzeraju zle na PS3 preto ze by to xbox nezvladol ale preto ze PS3 je sice vykonejsia ale ma zlozitu stavbu procesora... ako sa hovori menej je niekedy viac
@koki818 PS3 uz vydali novy firmware na ktorom to uz nejde takze tak,a ps3 ma lepsi ovladac.lepsie sa drzi...je to tak,multipl. ps3 hry doplacaju na slabsi xcrep.Exkluzivne hry na ps3 su ovela lepsie ako hry na xbox.Vyrobcovia multipl. hry vyrabaju aby isli aj na box a tak nevyuzivaju naplno ps3.
@opinko hento ze nie je prifarbnovane? omg sak to je len trailer to neni gameplay
toto je gameplay... a nato ze to vyvijali 5 rokov to neni az take uzasne oproti Forze 3 a este k tomu flashu uz aj ten novy FW prekonali ... takze...
@rainbowwarrior na Xbox mas ovela lepsie exkluzivity ako na PS3 napriklad Gears of War, Halo, Alan Wake, Metro 2033, Mass Efect 2, Fable, Risen, Gothic 4 (niektore tie hry vychadzaju aj na pocitac)... proste je toho vela... a o tom ze je Xbox lepsi svedcia aj jeho predaje...
ja to chcem na niečo ako domácu multimediálnu stanicu, a zistil som že ps3 je na to lepšia, ale xkrabica si dokáže sama automaticky stiahnuť kodeky, ale ps3 ? práve kvôli tomu to chcem kúpiť, mamina keď je doma počúva rádio a zas na tom lacnom sencore za 3000 nám skoro nič nejde práve pre ti kodeky...
hral som aj aj a mam xbox.osobne sa mi lepsie hra na xboxe ovladač sa drži pohodlne.,ak chceš hravať hry po nete tak si kup ps3 to máš zadarmo.zase ak chceš hrať len singleplayer jednoznačne xbox dáš si ho flashnut a pojdu ti aj napalene hry.ps3ma super procesor ale zase grafiku ma o troška slabšiu ako xbox (je to na vela forach) a tak...
minuly meisac som si kupila ten najnovsi Xbox 360 aj s Kinectom a musim povedat ze je to uplne super hlavne tie hry co su na kinect,da sa na tom super zabavit porovnavala som svoj xbox s kamosovou ps3 a xbox je omnoho lepsi ako ps3,je sice pravda ze na ps3 mozes hrat zdarma multiplayer a mozes pozerat aj blue-ray,ale multip. mozes hrat aj na xboxe sice za nejake tie peniaze ,ale az take drahe to nie je a blue-ray je blbost,odkedy mam xbox tak na pocitac uz moc nechodim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Ď !
» sk.playstation.com/psmove/index.ht...
S xshitom je onicom.
PS3 je ovela lepsia:idu aj avi,blueray prehravac,takze sa daju pozerat filmy vo vysokom rozliseni a je aj vykonnejsi.Dalej browser,online hranie zadarmo takze mozes hrat hry s ostatnymi hracmi a chatovat s nimi a aj video chat,pocuvat hudbu,pozerat fotky.
Co je KM?
a na ps3 je internet zadarmo, je to tak aj na xboxe ?
@jeko prečo ?
a drzal som dualshock 3 vsetky su to take iste zle gamepady v porovnani s Xboxovim... a tie multiplatformy nevyzeraju zle na PS3 preto ze by to xbox nezvladol ale preto ze PS3 je sice vykonejsia ale ma zlozitu stavbu procesora... ako sa hovori menej je niekedy viac
Takato grafika na xboxe360 nikdy nebude.:
@rainbowwarrior na Xbox mas ovela lepsie exkluzivity ako na PS3 napriklad Gears of War, Halo, Alan Wake, Metro 2033, Mass Efect 2, Fable, Risen, Gothic 4 (niektore tie hry vychadzaju aj na pocitac)... proste je toho vela... a o tom ze je Xbox lepsi svedcia aj jeho predaje...
@rainbowwarrior inak ta ostrost moze byt sposobena aj nespravnym nastavenim...treba zapnut rgb...
a po dalsie som nepisal ze nieje ostrejsi obraz to si si vycucal s prsta?
A teda aj tak su ale exkluzivity ovela lepsie na ps3.
A PS3 ma blueray prehravac.Mne je to jedno,ked chces tak si kup xbox,ale PS3 je lepsi.
Keby ste sa niekto rozhodovali podla tohto kriteria.
Martin