Zdravím
Chcem sa spitat chcem si kupit PS3 a asi nebudem stale kupovat hry to bi ma vyšlo dost draho. A aj tak ja radsej preferujem stiahnute hry a MP ma nezaujima takze k veci treba na PS3 nejaky flash alebo nieco aby som mohol hrat hry z netu
Ale ned
Na ps3 sa nedajú hrať napálené hry. A ak aj nato nejaká modifikácia alebo hack existuje, tak riskuješ tým ban od sony alebo kompletné znefunkčnenie konzoly...
To je síce milé, ale aj tak som si neni istý, či sa to dá...sony to má v tomto dosť zabezpečené...a niektoré hry si reku vyžadujú aktualizáciu softwaru...čiže bez pripojenia na internet by ti to možno niekedy ani nešlo, vieš?
v prvom rade... choď doriti s pirátstvom to si rob na PC platforme kde obyčajne takým ako ty robí problém vysoliť čo len 5 € za 10 hier (humble bundle)... v druhom rade... ano dá sa to ale ak ti mám vysvetlovať aký zložitý to je systém + musíš mať správnu verziu firmwaru + musíš mať externý HDD z ktorého by si to nahrával celé do PS3 + musíš mať flash kde sa vyžaduje priamy zásah do konzoly v prípade že už máš príliš vysokú verziu firmwaru... ak už aj máš správnu verziu tak musíš mať upravený USB klúč s pirátskym softvérom a celé to inštaluješ cez núdzový režim konzoly kde riskuješ že sa ti "brickne"(nebudeš s ňou môcť nič robiť) vzdaj to a radšej si kúp xboxa... PS3 s pirátmi naozaj vyj*balo tento krát aj keď na PS 4 už neplánujú niečo takéto spraviť... škoda
@firestorm daju sa hrat...resp neviem ci napalene alebo musia byt nakopcene na hdd ale daju sa...len je to dost zlozite ako pise @navratkrakena ...hentakemu cloveku co nevie ako sa to robi a ake to ma nasledky to rozhodne neodporucam..
@navratkrakena Mam Skusenosti s inimy konzolamy napr ps 1 a PSP a preto sa pitam co je ine na PS3 lebo som s tim nerobil a + mam velku prax S PC + mam este skusenosti s telefonmy ako zmena android a POD.. tazke take ako je PS3 bi som asi pochopil rychlo dost len som nevedel co sa tam take zmenilo lebo som to este nevidel
Odporúčam PSP - Pravidlá slovenského pravopisu. A inak @navratkrakena myslím si že aj keď raz budem mať dosť peňazí tak nikdy nebudem taký bohatý aby som si kupoval pc hry. To je už vyhadzovanie peňazí.
tak nemyslím si, že hry na PS3 budú drahé ... počítaj s tým, že onedlho hry na PS3 sa prestanú robiť keďže budú robiť len na PS4... a ceny aktuálnych pôjdu časom dole
Tak ono tie hry nie su az tak hrozne drahe ak ich clovek kupuje s rozumom. Napr. ak hru nekupujete hned ako horucu novinku tak sa drviva vacsina hier da kupit do 30€ (v krabicovej verzii) a ak by si clovek kupil napr 1 hru mesacne tak to nie je az taka hrozna suma podla mna.
na tvojom mieste by som radšej kúpila xbox360, v kľude môžeš spávať s tým že hry sa budú na 360 vyrábať takých ešte cca 5 rokov, čo je dosť nato za koľko ten xbox momentálne kúpiš, a tiež sa prikláňam k názorom ostatných,že na o.ebávanie sa vyser a @16
@riskozvychodu a vďaka takým ako ty si môžme povedať že keby sme takto srali na všetko tak tu už nemáme durchom nič... radšej ukradnem ako zaplatím čo len cent... uvedomuješ si koľko dneska v akciách stoja na steame hry? za 10 € som ti v bundli kúpil všetky gtačka až po 4 + dlc... tak to sa potom o čom bavíme?
Existuje ODE (Optical Drive Emulator) menovane su to 3K3y, Cobra ODE a E3 ODE PRO, ktore emuluju chovanie BD mechaniky ale su docela drahe (100€+), na novsie verzie PS3 je potrebne pajkovat zo par bodov na doske (a na tych starsich sa da dat normalny flash, no take ps3 zozenies jedine z druhej ruky)
Co odporucam ja je kup si PS3, sprav si UK ucet (urcite nie SK lebo nema PS store), na cdkeys.com si kup 1 year PS+ UK kartu (cca 40€) a mas 10 hier hned zadarmo + kazdy mesiac dostanes 3+ hry na ps3/vita. Ja som si kupil PS+ v lete momentalne mam neakych 25 PS+ hier stiahnutych a vetsinu z nich som este ani nehral lebo to proste nestiham hrat. Tento mesiac bude free Metal Gear Rising ktory sa urcite oplati ziskat (vyslo to tento rok vo februari, sam som za hru zacvakal 45€ ked bola nova)
Dalsi dobry shop je japostore.com kde su velmi lacne bazarovky, kludne kupis hry za 6-10€
Takymto sposobom utratis neakych 100€ MAX a mas hromadu hier ktore ti vystacia na par mesiacov, vsetko legit, online, bez straty zaruky a nemusis sa bat o nic
@zahi no lenže on ti proste nechce platit za hry... ja viem ze som otravny s tym obhajovanim ale mne to pride ako vyhovaranie sa v dnesnej dobe ze platit za "predrazene" hry je blbost... vôbec predrazene niesu
@navratkrakena no ja to chapem, ale tak sme na slovensku - co neukradnes - nemas. Pisal ze "asi" nebude kupovat hry lebo by ho to vyslo draho, ja som mu napisal ako ziskat mnostvo hier velmi, velmi lacno... Ja tiez racej zaplatim za hry nez ich piratit, ved ty ludia co na tych hrach pracuju to nerobia z nudy ale sa tym zivia, to je ako neplatit za chleba, piekol by si keby si za to nedostal zaplatene? Potom tu mame kazdy rok niekolko bankrotov hernych firiem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Co odporucam ja je kup si PS3, sprav si UK ucet (urcite nie SK lebo nema PS store), na cdkeys.com si kup 1 year PS+ UK kartu (cca 40€) a mas 10 hier hned zadarmo + kazdy mesiac dostanes 3+ hry na ps3/vita. Ja som si kupil PS+ v lete momentalne mam neakych 25 PS+ hier stiahnutych a vetsinu z nich som este ani nehral lebo to proste nestiham hrat. Tento mesiac bude free Metal Gear Rising ktory sa urcite oplati ziskat (vyslo to tento rok vo februari, sam som za hru zacvakal 45€ ked bola nova)
Dalsi dobry shop je japostore.com kde su velmi lacne bazarovky, kludne kupis hry za 6-10€
Takymto sposobom utratis neakych 100€ MAX a mas hromadu hier ktore ti vystacia na par mesiacov, vsetko legit, online, bez straty zaruky a nemusis sa bat o nic