Caute. Co je podla vas lepsie. Xbox One alebo PS4? Ake ma jedno aj druhe vyhody, co by ste si kupili. A este som sa chcel spytat ci sa da hra pre PS3 spustit na PS4. Dakujem
Ja som konzolu predal a kúpil pc pretože hry má už nejak nebavia ako kedysi a na pc si niekedy zahrám fifu 15 alebo nejakú dobrú strielacku ... Ale keď chceš hrať len hry tak si kúp konzolu aká ty najviac vyhovuje ale podľa mňa je xbox one lepší ako ps4
Ja by som šiel do PS4, mal som xbox 360 a bol som s ním síce spokojný, ale v týchto nových by som bral skôr tu PS 4 .. na xboxe ťa môže zlákať akurát tak možno prepracovanejší kinect a tiež sa mi nelubi u xbox one, že to je velké jak kráva, ale to nie je dovod
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
PS4 jednoznačne, kvôli tomu, že je výkonnejší ako Xbox one.
Je to vec vkusu a potom preferencii co sa tyka exkluzivnych hier, a tiez ovladaca.
To ze PS4 je vykonnejsie je myslim blbost, mozno v niektorych cislach co sa tyka HW ale v hre si to nevsimnes.