Prosím Vás... sú u psa (beagla) normálne prudké výkyvy nálady??? (myslím tým, že v jednej chvíli sa môj pes hrá a behá kade- tade, ale o chvíľku neskôr je mu veľa sa aj zodvihnúť. A veľmi pochybujem, že je to únavou)
toto robi aj nasa bradacka (ma 11 mesiacov).. Strieda sa jej hyperaktivita so stavom totalnej apatie.. To je u mladych psov normalne, hlavne u polovnych psov, musia sa vybesnit..a potom oddychuju. Preco by to podla teba nemala byt unava???
toto plemeno nie je bojove vsak? lebo keby bolo tak je to dost mozne ze mu raz za cas prepne . no a druha moznost je ze ho nieco zaboli napriklad ze beha a po chvilke ho nieco zaboli moze mat nejaku chorobu tak spytaj sa veterinara radsej
@sluchadielka a to sa tak správa len v poslednom čase? alebo stále? lebo naša tiež občas lieta ako blázon a potom si ľahne na prah medzi dvere a spí to je u zvierat normálne, že sa u nich strieda spánok a zvýšená fyzická aktivita častejšie, ako u človeka.
ale ak to predtým nerobil, možno s ním niečo nie je v poriadku. a papá normálne?
@luc.ka no keďže je to malý pes, tak predtým len spala...ale ako začala rásť, tak to bolo čoraz častejšie...
no papá podľa mňa až príliš veľa...my máme totižto ešte jedného vlčiaka, ktorý je zavretý v "ohrade", ale ten malý psík sa k nemu bez problémov dostane. Čiže ona zožerie svoju vlastnú porciu a ešte k tomu aj časť toho druhého psa. Ale úprimne povedané...tučna je dosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ale ak to predtým nerobil, možno s ním niečo nie je v poriadku. a papá normálne?
no papá podľa mňa až príliš veľa...my máme totižto ešte jedného vlčiaka, ktorý je zavretý v "ohrade", ale ten malý psík sa k nemu bez problémov dostane. Čiže ona zožerie svoju vlastnú porciu a ešte k tomu aj časť toho druhého psa. Ale úprimne povedané...tučna je dosť
proste teraz viac behá, tak je to únava, aj keď to tak ty možno nevidíš