akože ja som neudržal moč pri tomto ,sledujte toho fizla ,alebo ked sa tam zjaví v tom velkom modrom klobuku ja nemôžem, to nemá obdoby ,to by mali zakazať !
@7 akože nechápem o čo ti ide Snáď ti vadí, že je niekto, komu sa to nepáči? Veď to nie je normálne...A nevadí mi, že to je hip hop, predstav si, jednoducho sa mi ten klip nepáči.
A na klipoch od DM sa určite nesmejem, pretože nie sú na to určené.
dobre no, tebe ten klip dako ucaroval, ale to tu teraz nikto nemoze vyslovit svoj nazor? mne sa ta hudba tiez nepaci, pri klipe som ani brvou nemihol a na ziadnom nudnom typkovi z depeche mode by som sa neusulal. a ak som kvoli tomu nudny, tak to mas nejake blbe dedukcne schopnosti
v tom klipe je najlepšie vystihnutý surealizmus aký som videl videom stvorený ,nechapem prečo sa niekomu nepačí, čo je na nom špatné ,čo je na nom také čo sa človeku protivý , ved to celé sranda bože a ja tu len čítam veci ako : strašne staré ,ten klip nie je vobec užasný ..atd.. ved ja nehovorím že je úžasný alebo že busta rhymes je moj idol ... ja hovorím o zábave ,ale ok.. niekomu to smiešne není ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Sto ľudí, sto chutí...
6- možno ti vadí že je to hiphop, není to tak? možno keby tam je ten nudný týpek z depeš mod tak by si pukla od smiechu..
A na klipoch od DM sa určite nesmejem, pretože nie sú na to určené.
Rozmýšľaj!