chodíte niekto na psycholu na hentú fakultu ?neviete aký má "zvuk " ?nie je to "najhoršia " fakultra,čo sa týka výučby psychologie ?lebo som sa rozhodla,že tam pôjdem,tak chcem sa popýtať..či ste niečo nepočuli o nej,alebo tak ..
spolužiačka bývalá tam chodí, čo viem zatiaľ porobila všetky skúšky na strednej mávala aj trojky, neviem či sa viac učí alebo ju tam aj baví, ale asi sa jej tam páči
@tequelina24 tak som tiez nad nou rozmyslala ... myslim, ze co sa tyka psychologie v pohode noa jedna tam studovala a teraz uci tam na fakulte psy&chologiu.... da sa len tam neni asi doktorantsky stupen taze nevjem no
áno,myslím,že je tam Doktorandský,ved ako inak by tam mohla učiť ?
ale tak o úrovni fakulty nevieš nič ?bližšie ?kedže sa tam nerobia prijímačky,tak aby to nebola " taká fakulta jak za všetky prachy sveta " ..lebo všade inde na SR sa robia skúšky na psycholu ,len tam nie ,tak neviem čo si mám o tom myslieť
O tej škole si myslím , že čo sa ty´ka psychológie sú aj lepšie školy npr. V BA , ale ked to vystudujes mozes byt psychologickou tak isto aj stou skolou ako s inou to uz zalezi od sikovnosti Ale myslim ze teraz nebude lahke sa dostat ani tma ja ked to je bez primaciek podla prospechu a maturi , ale ka mas cite jednotky tak v pohode , ale berie sa tam prospech 2. a 3. rocnika len zo slovenciny a matiky a matura tiez z dvoch predmetov ..... a ost ludi co som pocula si tam ide dat ako poistku taze no nevjem ..... hej aj ja teraz maturujem a tiez rozmylsam , ze by som si tam dala ale este nevjem ...
@alsavestra počkaj,ale ved tam berú bez skúšok a žiadne iné podmienky si nekladú -že známky z profilových predmetov,či ?pre pána,ved ja som mala z matiky trojky !!! a nematurujem z nej,aká matika ježiši kriste ..to kde si vyčítala ? normálne mi prišlo nevoľno ...
@alsavestra kriste pane,čítala som to uz .. ze matika,ved ja mam z nej dvojky ,trojky-jediny predmet,co mi nejde a idem maturovat z dejaku aaa nosky,a nie ze matika a biola co si pass ..a co teraz ..ved toto mala byt moja zachrana
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
áno,myslím,že je tam Doktorandský,ved ako inak by tam mohla učiť ?
ale tak o úrovni fakulty nevieš nič ?bližšie ?kedže sa tam nerobia prijímačky,tak aby to nebola " taká fakulta jak za všetky prachy sveta " ..lebo všade inde na SR sa robia skúšky na psycholu ,len tam nie ,tak neviem čo si mám o tom myslieť
O tej škole si myslím , že čo sa ty´ka psychológie sú aj lepšie školy npr. V BA , ale ked to vystudujes mozes byt psychologickou tak isto aj stou skolou ako s inou to uz zalezi od sikovnosti Ale myslim ze teraz nebude lahke sa dostat ani tma ja ked to je bez primaciek podla prospechu a maturi , ale ka mas cite jednotky tak v pohode , ale berie sa tam prospech 2. a 3. rocnika len zo slovenciny a matiky a matura tiez z dvoch predmetov ..... a ost ludi co som pocula si tam ide dat ako poistku taze no nevjem ..... hej aj ja teraz maturujem a tiez rozmylsam , ze by som si tam dala ale este nevjem ...