Chodí niekto z Vás na univerzite Konštantína Filozofa v NR na psychológiu, ktorá je na fakulte sociálnych vied a zdravotníctva ? Chcela by som vedieť, či je to klasická psychológia alebo je to niečím špeciálnejšie (napr. ďalej sa môže postupovať predosvše
@antifunebracka neviem, možno to tam aj je, len dosť ťažko sa to na ich stránkach hľadá, a skôr by som bola zvedavá od niekoho, kto tam chodí, pretože na stránky si môžeš napísať čo chceš, len aby si získala študentov...
@xrumka pod pojmom klasická psychológia si skôr predsatvujem, prvé roky všeobecnej psycholy a neskôr určenie kvalifickácie a smer. Pretože každý psychológ by mal vedieť v podstate veci z každej oblasti, plus naviac ešte viac zo svojej (detský, klinický, školský, forézny, etc)
a ako sa volá študijný odbor? pokial sa to vola psychologia mali by to byť všeobecné veci... inak by sa to volalo inak.. ako aplikovana psychologia, psychoterapia alebo inak
@xrumka divčatku sa podarilo vygoogliť, čiže celé bakalárske máš všeobecnú a na magisterskom si vyberáš medzi dvoma atestáciami. Nevieš či sa po 3 rokoch dá prestúpiť na inú univerzitu, ktorá poskytuje Tvoje zameranie ? štúdijný odbor bol psychológia.
na mojej škole je to tak, že študujes v podstate všeobecné veci a ak ťa zaujíma klinická tak si vyberieš klinické predmety, ak pracovná tak pracovné, môžeš si spraviť aj mix. je to na tebe lebo v podstate sa sama špecializuješ nevyberáš si odbor jaký chceš len predmety ktoré ťa zaujímajú. ako psychológ môžeš robiť čo chceš, v rôznej oblasti nepotrebuješ sa špecializovať na škole, ale je dobré keď vieš čo chceš aby si si dala predmety aké chceš. a presúpiť sa asi dá.
na akú univerzitu chodíš ty ? Mám čas a viem, kam by som rada šla, len tá Nitra by mala byť záloha, tak vyzerá, na prvé tri roky, ak by sa dalo prestúpiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
na akú univerzitu chodíš ty ? Mám čas a viem, kam by som rada šla, len tá Nitra by mala byť záloha, tak vyzerá, na prvé tri roky, ak by sa dalo prestúpiť.
prestupovala si kvôli čomu ? odboru... ktorá z tých dvoch je lepšia. Lebo by som sa najradšej dostala na tú v BA...