Čaute ľudia... je tu niekto kto chodí na psychológiu? Chcela by som sa opýtať, či je to pravda, že na psychológii je matematika- hlavne v prvom ročníku... je to naozaj tak? ps: a je tam vela biológie?
no ja som sa to dozvedela v pondeok, že v prváku to tam je a že preto tak veľa ľudí hneď vyletí:/viete, logické myslenie by asi psychológovia mal mať ...
ale ho*** a načo by ti ju tam dávali?ako nevravím že keď si o tom počula aj ty aj ja že to niekde tak nemôže byť,ale väčšinou nie čo som pozerala rozvrhy tried na rôznych vysokých kde sa učí psychológia
Statistika je skoro vsade, psychologiu nevynimajuc. Urcite aj logika, kombinatorika, postupnosti a ine srandy, biologie sa to tyka tiez. Najistejsie ist na stranku skoly a prezriet si zoznam predmetov
neboj, matika na psychológii je ľahká určite nie taká ako na ekonomickej určite to zvládneš...čo som počula aj z prijímačiek iba tie základy a tie haluze ako pravdepodobnosť
niekde je aj matika..ale to naozaj len tie základy ... osobne sa chystám na psychológiu a vyberám si školy podľa výskytu matiky ...naštastie tých ,,s" je veľmi málo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
no ja som sa to dozvedela v pondeok, že v prváku to tam je a že preto tak veľa ľudí hneď vyletí:/viete, logické myslenie by asi psychológovia mal mať ...