Na FF berú len tých najlepších z ČR a SR, šance sú veľmi malé. Učiť sa zopár učív zo strednej školy nestačí. Na FSS máte väčšiu šancu, dá sa totižto kombinovať aj s inými predmetmi, čiže šanca automaticky stúpa, keďže jej otvárajú "viac".
ja sa tam hlasim ! ale na fss, nie na ff .. prve prijimacky mam buducu sobotu :/ a robim si testiky a kadejake blbosti uz od septembra no aj tak mam pocit ze to nedam
so spoluziakom ideme na fss(on chce psychologiu), spolocne sme nastahovali dake scio testy, teorku, napozicali par knih s otazkami prip. vykladom, tusim cita dakeho tisicstranoveho atkinsona
teda aby som upresnil na fss idu testy Obecnych stud. predpokladu a Zaklady spolocenskych ved, hlavne tie druhe budu masakerne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
to vám držím palce baby...ja som to skúšala minulý rok, TSP som mala 70 percentil, na psychológiu bolo treba 85 a viac...hlási sa tam kvantum ludí
teda aby som upresnil na fss idu testy Obecnych stud. predpokladu a Zaklady spolocenskych ved, hlavne tie druhe budu masakerne