ja som chcel psycho tiez v nitre alebo v ba, ale vraj je to somarina, lebo ako cerstvy absolvent ta len s bozim pozehnanim zoberu pracovat alebo si otvoris sukromnu prax ale na to potrebujes mat priestory, reklamu, klientelu a v prvom rade peniaze na to! takze ja idem sutdovat daco ine lebo psycho mi bolo vyhovorene od rodicov ale aj od znamych. kto chce nech ide ale nech necaka tisic eurove zarobky
tak to je mi jasné len neviem či mam vela moznosti.ja som chcela ist do olomouca na medinu nakoniec to nejako nevydalo tak skusim psycho nitru a blavu.uvidí sa!
Podla mna sa psychologia oplati studovat, v sucasnej dobe sa vam moze zdat , ze je to bez uplatnenia , ale za takych 10 rokov to pojde do predu. Ja som si dala prihlasku na UKF na Psycho este niekto? napiste mi ked tak na mail, budem rada, ak najdem niekoho, kto sa tam hlasi tiez. Nie su tam prijmacky, ale zaujimalo by ma , kolko mate bodov z tych 100? evelinka23@azet.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov