Ahojte som na gymli a rozmýšlam nad tým, že by som išla študovať psychologiu. Z akých predmetov by som podla vás mala maturovať? Noska je jasná, ale druhý predmet? určite tu niekto už psychologiu študuje, tak by ste mi mohli poradiť a potom možno aj ne
Moja sesternica išla z priemyslovky na psychológiu a nematurovala z ničoho takého naviac.. len ekonomické predmety ale všetko závisí od prijímačiek..a tie sú teda dosť náročné.
si si istá ze chces ist studovat psychologiu? Lebo viem o ludoch, ktorí to vystudovali a teraz sedia na úrade prace..teda s uplatnením na SR to je bieda
@smile152
Niesom si istá, ale je to asi jediná vec, kt. ma napadá, že by ma aj bavila. Nechcem robiť niečo voči čomu budem mať odpor, alebo ma to nebude ani trochu zaujímať...
@whistle Psychológia je jeden z najzaujímavejších odborov, aspoň podla mňa... je pravda, že tam ide množstvo ľudí - ale musíš sa zamerať na niečo konkrétne - buď v rámci vedeckej psychológie alebo naopak na psychoanalýzu. Inak odporúčam Trnavskú univerzitu ale UK, tieto dve sú na SLovensku najlepšie, čo sa týka psychológie...
suhlasim s jamesom98. len by som podotkol ze na psychologii studuju castokrat ludia co ani nevedia o com psychologia je. proste pocuju nazov psychologia a automaticky si myslia ze im to zaruci pohodlny zivot. hovorim z vlastnej skusenosti nevymyslam si to
ja idem teraz do prvého ročníka a to, z čoho maturuješ, vôbec neberú do úvahy. je to úplne jedno, môžeš ísť aj z chémie a fyziky ani výsledky tých maturít. a ani vysvedčenia vôbec neberú do úvahy. (hovorím teraz o UK, na iných školách nwm ako to je.) len je to fest ťažké dostať sa tam, bo na psychológiu sa hlási strašne veľa ľudí a tie prijímačky sú dosť ťažké... ale tak držím palce, no
ja som tiež nad nou rozmýšľala, a maturovala som zo slovenčiny, nemčiny, matiky, nosky ale potom ma to prešlo a aj biola môže byť, ale na prijímačky treba len človeka pokiaľ ja viem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale myslim ze to bude kazdemu jedno
a čo ja viem. nejakú biolu by som možno povedala, ale neviem. no a tú nosku.
A matematiku potreuješ tuším na príjmačky, nie?
Niesom si istá, ale je to asi jediná vec, kt. ma napadá, že by ma aj bavila. Nechcem robiť niečo voči čomu budem mať odpor, alebo ma to nebude ani trochu zaujímať...
Nemáme ale som len druháčka, čiže myslím, že to tak funguje, že budúci rok už budeme niečo také mať ale velmi sa v tom nevyznám..
A aj tak to v zahraničí neuplatníš