Biológia a Náuka o spoločnosti/ Občianska.
To že či sa berú do úvahy aj známky zo SŠ a maturita záleží od konkrétnej školy. Hocikam však pôjdeš sa ti zídu vedomosti z predmetov čo som vymenoval.
ja osobne by som volil pripravovať sa z materiálov ktoré už na škole budú v plnom prúde... nos a bio ti je tak na vytretie prdele tak ako na vedecké štúdium histórie maturita z dejepisu a geografie
@krasomil keď som chcela ešte dakedy ísť na PSY tam som to pozerala a bolo tam že treba vedieť dáke okruhy z bio a potom tých filozofov a podobne čo máš v občianskej..
Nauka o spoločnosti - zaklady psychológie (je na to super taká ružová knižka Marian Kosc - Zaklady psychológie), ale na stránke danej skoly by mala byt uvedená literatúra.. A niekde su prijímačky aj z bio, niekde nie
Ja som mala psychológiu a matematiku. Náuka o spoločnosti a biola majú podľa mňa strašne veľa zbytočných vecí, ktoré sa treba nabifliť, ale zase každému podľa chuti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Možno aj trocha matematiky a biológie...
To že či sa berú do úvahy aj známky zo SŠ a maturita záleží od konkrétnej školy. Hocikam však pôjdeš sa ti zídu vedomosti z predmetov čo som vymenoval.