Dlhodobo rozmýšľam nad štúdiom psychológie. A vždy keď už som nejako tak navnadený na to, že na tú výšku pôjdem tak ma zastavia názory, že psychológiu sa študovať neoplatí a podobne. Chcem sa preto spýtať ľudí, ktorí majú so psychológiou priamu skúsenosť, čo si o tom myslia oni. Či si mám ísť za tým ak ma to naozaj baví. Ja osobne to tak nejako v sebe cítim už dlhšiu dobu. Stáva sa mi, že sa mi ľudia sami zdôverujú aj keď ma úplne nepoznajú. Nemám v okolí nikoho takého a preto sa obraciam na Vás. Za akýkoľvek názor Vám budem vďačný. Som nerozhodný a potrebujem trochu nakopnúť. Ďakujem za odpovede
@blue___b ak ťa to baví tak do toho choď a ser na to, čo hovoria druhí.... to že sa to neoplatí a je to ľahké väčšinou hovoria kkti, ktorí si len potrebujú honiť ego a chcú sa cítiť že sú niečo viac. vidíš, tak napríklad o tomto je psychológia. ak ťa na naozaj veľmi baví a chceš to robiť tak sa uplatníš určite veľmi dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov