Ahojte vedel by mi niekto povedať o tom studiu viac? Ake su prijimacie skusky, ci je to tazka skola, este lepsie ak by niekto napisal svoje skusenosti z UPJS v Ke dakujem.
Tu na birdzi sa prosím ťa npeýtaj na psychológiu lebo tu ťa zdissujú a odúsia na smrť lebo človek čo študuje psychológiu je odpad spoločnosti a nezaslúži si žiť a nemá uplatnenie a bude robiť za pokladňou v tescu alebo zametať ulice a podobe Ak neštuduješ informatiku alebo chémiu tak nie si nič, si len obyčajná nula a zbytočne dýchaš vzduch ostatným chytrým a krásnym ľuďom
» skolskyservis.teraz.sk/stredne-skoly/c...
celkom dobry clanok som minule nasiel, ale pevne verim, ze nie si z tych ktori si myslia ze ked pojdu na psychologiu za 2 roky budu vediet vyriesit nejake problemy alebo co...
btw studium psychologie nie je nejako tazke ak nemas problemy s ucenim tak v pohode ... ale ak chces robit nieco fakt poriadne , tak ta caka dlha cesta (a nemusi sa ti podarit to sa neda naplanovat), a financne celkom narocna
chod na psychologiu iba ked ta to vazne bavi, ked sa o nu zaujimas a ked si nevies predstavit ze by si studovala nieco ine
+ v tych prvych rokoch ta moze skola dost nudit, je tam vela predmetov ako metodologia, statistika, psychobiologia, neurofyziologia ktore vacsinou ludia nepovazuju za az tak zaujimave a su niecim co vobec neocakavali (ti ktori si nevedeli zistit ani poriadne info o tom co idu vobec studovat), cize necakaj ze budete preberat take veci ze ako robit terapie alebo co, to fakt len okrajovo, to je vec vycvikov po skole (kazdy si da iny terapeuticky smer, zameranie atd.)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
celkom dobry clanok som minule nasiel, ale pevne verim, ze nie si z tych ktori si myslia ze ked pojdu na psychologiu za 2 roky budu vediet vyriesit nejake problemy alebo co...
btw studium psychologie nie je nejako tazke ak nemas problemy s ucenim tak v pohode ... ale ak chces robit nieco fakt poriadne , tak ta caka dlha cesta (a nemusi sa ti podarit to sa neda naplanovat), a financne celkom narocna
chod na psychologiu iba ked ta to vazne bavi, ked sa o nu zaujimas a ked si nevies predstavit ze by si studovala nieco ine