Nemôže nič nebyť, každá fakulta UK má určite na stránke zoznam predmetov k jednotlivým odborom, ideálne aj s ich informačnými listami či ako sa to volá...
Sestra je prvý rok na psychológii a má predmety ako Ontogenetická psychologia, Všeobecná psychológia, Racionalizácia učenia (alebo niečo také), Biologická psychologia, potom z nejakých tých voliteľných má cudzí jazyk a tiež anatómiu (alebo si mohla ešte latinčinu vybrať - brr) a tak podobne...
Inak som jediny kto sa pozastavil nad tym ze chce nazvy predmetov??? Neviem na co ti su nazvy, tie hovno povedia, skor by som zistoval aki su tam profesori, co je naplnou prednasok respektive predmetov, ake su skusky atp a nie nazvy predmetov ktore ma kazdy u riti... ale tak to som ja
Ahojte,je tu niekto kto študuje psychológiu v TT denné štúdium distančnou formou,mna teraz prijali ale žijem v zahraníčí a chela by som vedieť ako presne celé štúdium vyzerá,ako často tam treba chodiť a či tam je šanca to skĺbiť s tým zahraničím.Viem že je to aj spoplatnené ale neviem presnu sumu.Snažila som sa s nimi skontaktovať ale ešte asi dovolenkujú.Dík za odpovede.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
zapoj trochu rozumu do hľadania.
yeah, you rock baby