Chodí niekto na psychologiu? je ťažké sa tam dostať aj ked nechodíte na gympel? Hodte nejaké skúsenosti..ja by som tam chcela ist ale neviem rozmýšlam nad prípravnými kurzami aby som mala snád večšiu istotu lebo nechodim na gympel tak si nie som istá..
ja sice na gympel chodim ale nemyslim si ze by to bola nejaka extra priprava..tiez by som rada sla na psychologiu a urcite pojdem aj na pripravne kurzy..
spolubývajúca tma je že je to pohoda ! ale nemusíš chodiť na gympel, aby si sa dostala na nejakú good výšku aj na právo sa kludne dostaneš všetko závidí od prijímačiek ! uč sa na ne a je to
no aj ja chcem ísť na psychológiu ibaže mňa od toho každý odrádza.. a pritom je to asi jediná vec čo by ma bavila.. bohužiaľ nič ako nosku a biolu na škole nemám takže prijímačky neviem ako zvládnem..
lachance: no presne a preto chcem ist na tie prípravné kurzy a rozmýšlám že si požičiam od kamarátky zošity čo sa oni učili...
suryailikeu- no šak práve od prímačiek lenže neviem odkial sa to budem učit o to ide
Nie je to o tom na akú strednú chodíš,ale o tom,či sa tomu venuješ aj vo voľnom čase.Knihy o psychológií môžeš čítať aj keď na gympel nechodíš.
Ja som bola pred 2 rokmi na prijímačkách,bola tam dosť ťažká biola,potom tam bola anglina,rôzne logické úlohy,aj matematické,všeobecný prehľad-tam bolo veľa filozofie aj politiky a otázky zo psychológie aj etiky a potom sme museli hodnotiť rôzne situácie,či konanie jej predstaviteľov bolo morálne,alebo nemorálne.
Taký mix to bol...
Ale je ťažké sa tam dostať,to je pravda.A počula som od ľudí,čo tam študujú,že potom je aj ťažšie si nájsť uplatnenie.
lachance: no niektoré výšky robia prípravné kurzy na primáčky tak podla toho kam chceš ist na ktorú výšku tak sa pokukaj či tam nie sú pripravné kurzy lebo čo som pozerala tak všade nie sú
@andrejkaza - je to možno pravda, ale bacha, aby si raz aj ty u nás neskončila
Ja tiež chcem študovať psychológiu a nechodím na gymko (chodím na OA a tam sme mali psychológiu len pol roka!!!!) Ak ťa niečo zaujíma, venuješ sa tomu vo voľnom čase, máš naštudované aj niečo naviac, tak nie je problém... Stačí sa dobre pripraviť na prijímačky Je pravda, že gymko má výhodu, takmer všade sú skúšky v rozsahu gymnaziálneho učiva, to však neznamená, že my ostatní sme bez šance To určite nie
šak jasné ale ešte ked sa nevenuješ .. ale ja začínám to len tak že proste je to trochu nespravodlivé... kebyže viem vtedy čo budem chceť študovať tak idem hned na gympel
ja tiez chcem skusit na psychologiu do košic, budu sa tam robit prijimacky a ziaden pripravny kurz nechystam, Som z gymnazia a planujem len otvorit zosity z bioly a angliny murphyho a ked sa mi nepodari pojdem inde...aj tak ako tak rozmyslam na co mi psychologiu, aj tak viem ze sme vsetci na hlavu
ahojte aj ja sa hlaasim na odbor psychologia takze nechodii tu niekto na trnavskuu univerzitu alebo na univerzitu sv. cyrila a metoda?odbor psychologia?chcela by som poradit a nejakee informacie od toho kto tam chodii a nejakee tie materiaaly co by som sa mohla ucit a tak dakujeeem moc dufam ze sa niekto ozve
inaak ked som uz poslala prihlaasky, tak ta univerzita kde som ich poslala mi posle aj nejakee tie materiaaly ze?to som pocula a neviem ci to je pravda aa kedy to asi tak posielajuu?
Neviete náhodou čo takeby mohlo byť na prijimačkach v ke a rk? po minule roky čo bolo a tak,nevie mi niekto poradiť? a biolu sa učite celeho človeka či stači nervova,hormonalna? dikes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
suryailikeu- no šak práve od prímačiek lenže neviem odkial sa to budem učit o to ide
Ja som bola pred 2 rokmi na prijímačkách,bola tam dosť ťažká biola,potom tam bola anglina,rôzne logické úlohy,aj matematické,všeobecný prehľad-tam bolo veľa filozofie aj politiky a otázky zo psychológie aj etiky a potom sme museli hodnotiť rôzne situácie,či konanie jej predstaviteľov bolo morálne,alebo nemorálne.
Taký mix to bol...
Ale je ťažké sa tam dostať,to je pravda.A počula som od ľudí,čo tam študujú,že potom je aj ťažšie si nájsť uplatnenie.
Ja tiež chcem študovať psychológiu a nechodím na gymko (chodím na OA a tam sme mali psychológiu len pol roka!!!!) Ak ťa niečo zaujíma, venuješ sa tomu vo voľnom čase, máš naštudované aj niečo naviac, tak nie je problém... Stačí sa dobre pripraviť na prijímačky Je pravda, že gymko má výhodu, takmer všade sú skúšky v rozsahu gymnaziálneho učiva, to však neznamená, že my ostatní sme bez šance To určite nie