Je možné,že mi(nám s priateľom)chce niekto ublížiť? Už druhýkrát nás niekto sledoval na relatívne opustenom a rozľahlom mieste.Keď sme ho zbadali prvýkrát,stratil sa v tme..avšak tentokrát stál len pár metrov od auta a akonáhle sme ho zbadali,sadli sme dn
pokial ste v aute tak ver tomu ze ked sa zamknete tak skla na aute hociktore sa holymi rukami prakticky 100 percentne nedaju rozbit, aj nejakym tazkym kamenom velkym, tehlou tiez tazko.. ste proste velmi chraneny tym autom, nastartujem a mam 2 moznosti bud proste odidem, alebo ho zrazim a mam pokoj a dobre spim ne?
@tecumseh ja akurt ked som vyberal so stavkovej kancelarie v obchodnom centre 2000 eur a isiel ich dat do banky tak cely cas som mal pod trickom vely noz DD
neda sa..ked ides vsadit cash do stavkovej tak ta aj cash vyplatia..
ale fakt neni sranda chodit s 2000 eurami v penazenke.. vsade len pozeram po ludoch kto ma napadne kedy D
@zdasati V pohode nie som,pretože sa bojím,kamkoľvek teraz pôjdeme..Mám predsudky,som domýšľavá a faktom ostáva,že dotyčná osoba nás videla(teda nás už pozná),no my ju nie.. @tvojasancaTo ,že sme v aute,ma veľmi neupokojilo,keďže sme nevedeli či je sám,o čo mu ide,čoho je schopný,a pod.Odišli sme..Ale čo ďalej? Čo ak na neho znova niekde natrafíme? .. "Náhoda" je sviňa.. a ver,že dobre nespím
Ale chlapcii,prestaňte Vážna vec
@nevinna ale nako presne to bolo? bola si ty s priatelom niekde v aute v noci, a videli ste nejakeho cudaka? a to 2 x po sebe sa vam uz stalo? vas sledoval hej?
@relieforsaddist nože mám,slzák tiež..ale čo z toho,ak ma napadne niekto zozadu? Alebo čisto hypoteticky mám ho pri sebe,stojím vonku,týpek nám svieti do očí a približuje,čo samozrejme,nevidím,keďže som slepá Potom mi bude na dve veci
@tvojasanca.. priateľ fajčil vonku,ja som počula kroky,tak sme zaliezli dnu pre baterku..vtedy tam však stálo viac áut..a keď ho baterkou "našiel",sklonil hlavu a stratil sa v tme..teraz sme si ho neskoro všimli,to už stál neĎaleko nás a pomaly sa približoval.
@oiquell ja som si robil srandu ja nepoužívam nože na sebaobranu ,mám radšej hrubú silu @fonzie tak isto by som nedal ani korunu si nôž vyrobím aj sám keď bude treba ale zatiaľ mi stačí ten kuchynský na krájanie chleba atď
videla si ho dako blizsie do tvare ak ano nezda sa ti byt daky povedomy? a tiez si poloz otazku preco by vam chcel niekto ublizit?Nema frajer dake tajnosti pred tebou alebo problemy vyzeram ako dala detektivka no najprv by som sa zamerala na toto moznoto bol len fakt dakyneznamy a ten druhy bol uplne niekto iny..@nevinna
@zdasati , z nikoho si nič nerobím @zajkousko , bola tma a nevideli sme,kto,čo kde..len obrysy postavy,ktorá tam stála @bejak , nevideli sme ho ani tentoraz..priateľ vraví,že minule mal masku..
ahaa fuha ak mal masku tak si myslim ze to je uz troska moc kokos..ked sa.chce.aj takto zakryť... ja by som si dala pozor aj keby som sla niekde sama tal by som sa obzerala a aj priatelpvi by som povedala nech je pozorny ale nebolo by mi vsetko jedno@nevinna dufam ze to prestane:/
podla mna Vas chcel vykradnut.. neviem tazko povedat.. ale nemas sa urcite coho obavat, urcite ta nikto nesleduje a nechce ta zbit-prepadnut-znasilnit-zabit.. ako dlhodobo.. mozno v tej chvily naozaj ste len nahodou narazili na nejakeho uchylaka.. ale uz to mas za sebou tak sa treba spamatat a zivot ide dalej
Ale bolo to dvakrat to iste miesto? potom je to bud jeho rajon alebo vlastni ten pozemok, velky reflektor a nema rad navstevy.
Ak to bolo na dvoch roznych miestach...uf, to je uz imho zrele na policiu (Ktora s tym asi pramalo urobi, ale ani neviem, ci je horsie, ak by islo specialne o vas dvoch, alebo jednoducho o nahodne pary po meste) Este vzdy to moze byt nejaky smrad, ktory sa nudi cez akademicky tyzden, lebo mu to pride zabavne robit. Ale davajte si pozor fakt
@narazuvzdornaa bolo to dosť rozľahlé miesto,bežne tamadiaľ prechádzajú autá,keďže neďaleko je chatová osada,rekreačná oblasť..je to také odstavné miesto,kvázi parkovisko,slúži aj ako park..ťažko vysvetliť..jednoducho nepatrí to nikomu,resp.žiadnemu súkromníkovi.. @martin872 tak určite sme tam boli naposledy.. ale ako som spomínala, je to neďaleko môjho bydliska a mňa skôr trápi,čo od nás chcel a to,že si nás pamätá a možno ho bežne stretávam na ulici a ani o tom neviem..
Náhoda? Dvakrát stáť neďaleko a sledovať,nepovedať ani slovo...a potom sa vyrútiť na nás,pričom nemohol vedieť,kto sme,čo sme zač..nechápem to,fakt.. nechcem myslieť na najhoršie,ale nebol to príjemný pocit..
@soreljulien to mám ako ísť tam,odstaviť auto a čakať,kedy sa zas priblíži a nehodí nám niečo do auta,nezaútočí na nás..alebo ako ? alebo sa ho spýtam,hej ty,čo tu chceš,prečo sa skrývaš a prečo si nemý?
to bude isto Zodiac uplne to sedi podla toho co pises
(robila som o tom nevyriesenom pripade semestralnu pracu z Kriminalistiky minuly semester a tiez som vtedy mavala vselijake stavy raz sme s byvalym chceli v aute sexovat na tiez takom odlahlejsom mieste a z nicoho nic tam prisli dve auta a zacali na nas svietit a niekto zacal vystupovat z auta, a ja ze Zodiaaaac v momente som byvaleho prinutila nastartovat a trielili sme prec
@relieforsaddist nič neovládaš? ale netáraj @willbebetter no tak predsa teda nie sme sami,čo mali "šťastie" na podobných týpkov.. najprv to bola "sranda",ale toto teraz,to bolo už trošku veľa aj na moje nervy
@nevinna tak čo sa týka tohoto nie ..ako chodil som na capoieru ale nedá sa povedať že to je bojové umenie alebo že by som vedel niečo z toho využiť v praxi....
@zajkousko zlatý keby som bola sviňa,napísala by som,že nedaj sa ale necítim sa tak,preto ti poviem,nevšímaj si to jeho to raz prejde (alebo niekto/niečo) srandujem,bože,aká som dnes "dvojzmyselná"
fuj, normálne som mala zimomriavky po tele. Ako ale vieš, že to bola tá istá osoba? Podla obrysov postavy? Vieš koľko ľudí ma podobné obrysy? Napríklad, ak je blízko nejake parkovisko alebo tak, že by tam mal auto.. A ten čo vám do neho kopol (z blízka) mohol byť ožratý prosto
To ja keď som bola u spolužiaka tak jeho mama si išla vybaviť veci a tak pretože má malé dievčatko (5 mesačné) išli sme vtedy zo školy a nieje to až tak dávno. Povedala že si máme urobiť dačo jesť tak sme si robili praženicu . Poslal ma po dačo do izby tak som išla jeho mama zamkla na 3 x a zrazu pozerám a otvorené dvere a boli vylomené . Zavolala som ho k tomu . Nikto nám nechcel veriť ale bolo to tak potom sme počuli dačo búchať a nikto nebol doma tak sme išli dolným vchodom do záhrady a ako sme išli uvideli sme za dverami (tie čo boli vylomené takého muža v čiernom zľakli sme sa a rýchlo sme fičali dole potom sme boli na záhrade a uviedli sme niekoho za závesmi ty kokos jak sme sa báli . Tak sme išli do dielne kde vyrábajú stoly zobrali sme si všetko náradie vŕtačky atď. a vypustili sme veľkého psa Jeho rodičia prišli až o dobré dve hoďky .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
80 komentov
pokial ste v aute tak ver tomu ze ked sa zamknete tak skla na aute hociktore sa holymi rukami prakticky 100 percentne nedaju rozbit, aj nejakym tazkym kamenom velkym, tehlou tiez tazko.. ste proste velmi chraneny tym autom, nastartujem a mam 2 moznosti bud proste odidem, alebo ho zrazim a mam pokoj a dobre spim ne?
@tvojasanca co si ich nepošleš na účet ?
ale fakt neni sranda chodit s 2000 eurami v penazenke.. vsade len pozeram po ludoch kto ma napadne kedy D
@tvojasancaTo ,že sme v aute,ma veľmi neupokojilo,keďže sme nevedeli či je sám,o čo mu ide,čoho je schopný,a pod.Odišli sme..Ale čo ďalej? Čo ak na neho znova niekde natrafíme? .. "Náhoda" je sviňa.. a ver,že dobre nespím
Ale chlapcii,prestaňte Vážna vec
osobne odporúčam
síce nemá veľkú čepeľ ale orgány sa sním dajú fajne vyberať stáčí bodnúť a pootočiť v smere hodinových ručiek a vytiahnúť
@fonzie tak isto by som nedal ani korunu si nôž vyrobím aj sám keď bude treba ale zatiaľ mi stačí ten kuchynský na krájanie chleba atď
no a mal by mne kopnúť do auta, skrčil by som ho ako papier a hodil do smetiaka :ehm:
kameň, múr, strom ... haha
@bejak , nevideli sme ho ani tentoraz..priateľ vraví,že minule mal masku..
Ak to bolo na dvoch roznych miestach...uf, to je uz imho zrele na policiu (Ktora s tym asi pramalo urobi, ale ani neviem, ci je horsie, ak by islo specialne o vas dvoch, alebo jednoducho o nahodne pary po meste) Este vzdy to moze byt nejaky smrad, ktory sa nudi cez akademicky tyzden, lebo mu to pride zabavne robit. Ale davajte si pozor fakt
@martin872 tak určite sme tam boli naposledy.. ale ako som spomínala, je to neďaleko môjho bydliska a mňa skôr trápi,čo od nás chcel a to,že si nás pamätá a možno ho bežne stretávam na ulici a ani o tom neviem..
Náhoda? Dvakrát stáť neďaleko a sledovať,nepovedať ani slovo...a potom sa vyrútiť na nás,pričom nemohol vedieť,kto sme,čo sme zač..nechápem to,fakt.. nechcem myslieť na najhoršie,ale nebol to príjemný pocit..
krása
(robila som o tom nevyriesenom pripade semestralnu pracu z Kriminalistiky minuly semester a tiez som vtedy mavala vselijake stavy raz sme s byvalym chceli v aute sexovat na tiez takom odlahlejsom mieste a z nicoho nic tam prisli dve auta a zacali na nas svietit a niekto zacal vystupovat z auta, a ja ze Zodiaaaac v momente som byvaleho prinutila nastartovat a trielili sme prec
@willbebetter no tak predsa teda nie sme sami,čo mali "šťastie" na podobných týpkov.. najprv to bola "sranda",ale toto teraz,to bolo už trošku veľa aj na moje nervy
no tak najblizsie ked pride, taxa robte, ze ste uz mrtvi:?:
@soreljulien pretože prevencia je dôležitá ach jo
ak si chránim svoj majetok mám byť zbabelý?....
báť sa ochrániť priateľku?....
to nemysliš vážne....
Asi ťa len zle pochopil
on furt do mňa ryje
nevoláš sa náhodou Žaneta?