to posledne sa mi paci " kasli na to a zacni odznova.." ked to urobis este raz tak ta nieco napadne a bude to krajsie a tomu WMM niak nechapem ... ja poznam len WMA a WMV a WAV. som cooool týpek ..
Aha, no tak to niak skopiruj, prehod tam, zas niaco zapni/vypni potom to resetni a zas to tam hod(prilep), ale predtim si to uloz a bude .. no a ked ti to nepojde tak az potom to zacni od znova alebo chod ku niekomu alebo nech niekto pride ku tebe... ak nie tak mame este volno tak do das este raz a nove .. !!
@marek594 nie nie cosi normalne som mala starsi ulozeny projekt a reku ze ho dokoncim. otvorila som, v hornej casovej osi su cisto len fotky, pod tym nejaka ta mjuzik a pod tym titulky. vsetky zdrojove subory, fotky aj hudba, su na svojom mieste a maju totoznu adresu aku maju zapisanu aj v projekte. lenze ked som dala publikovat film, tak ma to zdrbalo aby som si skontrolovala ze ci v tom nemam bordel. lenze nemam tak ma to stve... :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov