kedze sa tu otvara vela vela zbytocnych diskusii,zaujima ma nazor na to,ci mate radi kozku na pudinku alebo nie. proste ked vychladne,tak ta vrchna tuha vrstva.
Mna by ohladom pudingu zaujimalo, ci ho niekedy niekto robil do formy a po stuhnuti preklopil na tanier, ako to je vzdy na ilustracnej fotke sacku od pudingu . nemam ale guraz zalozit na to samostatne forum Puding II.
@flussica ja! ale nestuhol mi
ale starká robieva nejaký iný puding, nie len z prášku ale normálne tam idú tuším vajcá a tak, a ten stuhne a určite by sa dal vyklopiť, ale tie čo sa len s mliekom/vodou miešajú podľa mňa tak nestuhnú nikdy.
@girasol8 Teoreticky, kebyze nevaris z 5dl mlieka ale napr. len zo 4,5, mohlo by to byt este hustejsie... treba to vyskusat, urcite to ide . Keby neslo, naco by to tak fotili na obal :/?
@flussica áno, keď robím puding,vždy ho robím do formy (ale nie takej ako je na obaloch, buď do srnčieho chrbtu alebo tej formy na biskupský chlieb), lebo u nás sa vždy robí viac druhov a je potom z toho taká pudingová torta
@flussica no starká myslím že robí BB puding, ale ten sa asi má tiež len s mliekom originál, ale ona do toho všeličo nadrbe, už som to párkrát pozorovala ale nepamätám si.
ALE máme súčasťou nejakého receptu na tortu normálne puding jak sa varí a nechce sa mi momentálne kosiť ani venčiť psa, tak to idem pre teba pohľadať, ale nedávam tomu veľké šance
@ohavnost@blanc Dakujem za vsetky reakcie vo fore nie na to urcenom . Viete, co je super? Ked raz Birdz zanikne, mozeme sa so sucasnymi nickmi presunut na varecha.sk, tematicka predpriprava zvladnuta na jednotku.
našla som to, neviem ale, aké množstvo z toho vyjde, ale treba zachovať pomer a urobíš aj pre celú dedinu.
2,5 dcl mlieka
1,5 polievkovej lyžice hladkej múky
3 žĺtky
3 polievkové lyžice kakaa
zmiešaš, uvaríš nech máš peknú kašičku.
@flussica ale veď Birdz migrácia na varechu.sk sa už uskutočnila, potom ich odtiaľ vyhostili a inak dobrá pripomienka s tou formou, tiež som to nikde nevidela takto naživo
je to najlepšia časť na pudingu, preto puding lejem do plytkejších širších nádob, aby toho bolo čo najviac
rovnako nechávam puding jemne spáliť a skaramelizovať, mám rád aj tie časti v hrnci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
ale starká robieva nejaký iný puding, nie len z prášku ale normálne tam idú tuším vajcá a tak, a ten stuhne a určite by sa dal vyklopiť, ale tie čo sa len s mliekom/vodou miešajú podľa mňa tak nestuhnú nikdy.
a k veci, zjem ju :ehm:
ALE máme súčasťou nejakého receptu na tortu normálne puding jak sa varí a nechce sa mi momentálne kosiť ani venčiť psa, tak to idem pre teba pohľadať, ale nedávam tomu veľké šance
našla som to, neviem ale, aké množstvo z toho vyjde, ale treba zachovať pomer a urobíš aj pre celú dedinu.
2,5 dcl mlieka
1,5 polievkovej lyžice hladkej múky
3 žĺtky
3 polievkové lyžice kakaa
zmiešaš, uvaríš nech máš peknú kašičku.
@blanc Uu, parada! Uz len najst formicku a niekoho, kto to bude jest . A nezabudnut cukor.
rovnako nechávam puding jemne spáliť a skaramelizovať, mám rád aj tie časti v hrnci
a @10 ja niekedy robím do formičky v tvare dievčatkovskej hlavy a ešte nikdy sa mi nestalo, že by puding nestuhol a nedržal tvar 8)
inak
» i.imgur.com/n1c4BZ0.png?1...