ja som sa na to jednoducho nedokázala dlhšie pozerať,videla som jaj jej capli adrenalín do srdca skoro som sa vykotila zo stoličky tak som to vypla...ale dopozerám si to dopozerám motivovali ste ma
uz som si to pozrela, ano hlasky boli najlepsie, a najlepsia bola scena, ktora dokazovala, ze to natocil skuuutocnee Tarantino,hmmmmm, mam ho velmi rada
je to neomylne umelecký film ,scenár,výber hercov ,soundtrack všetko do seba dokonale zapadá.som dlhoročný fanúšik tohto filmového skvostu.komu sa páči určite odporúčam SIN CITY a AMORES PERROS .na pulp fiction je ešte úchvatné že kolkokrát si ho pozrieš objavíš tam niečo nové .
Mam pre vas jednu prosbu....uz dost dlho zhanam soundtrack na tento skvely film...nemohol by ho niekto uploadnut a poslat mi odkaz???.......prosiiiiiiim........
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
je to asi najvacsi filmovy uj*b vsetkych cias...
ja som sa na to jednoducho nedokázala dlhšie pozerať,videla som jaj jej capli adrenalín do srdca skoro som sa vykotila zo stoličky tak som to vypla...ale dopozerám si to dopozerám motivovali ste ma
a priznavam sa, ze odkedy som to videla,som (znova) tajne zamilovana do johna travoltu..
mimochodom,asi najvacsi fanusik je moj brat.. uz po druhom vzhliaduti recituje niekolko minutove pasaze z filmu..jeho oblubena je ta s Marvinom