podla mna SAGVAN TOFI SI NOT DEA slight_smile:najvacsia sranda je ze ludia co naozaj punkom ziju nikdy necitili potrebu hovorit ze punks not dead a teraz nemyslim asocialov ale kapely ako bad religion,dead kennedys a ine...
Nepočúvam čistý punk, takže sa do toho nepoznám... Ale niekde som čítala názor, že punk is dead... Zomrel, keď zomrel (asi) spevák nejakej skupiny...
Nevyznám sa do punkových skupín, ani som pravý punk v živote nepočula... Ale dnešné deti, čo si hovoria punkáči, počúvajú green day a podobne.. a to určite nie je punk. Tým ale nechcem uraziť pravých punkáčov, čo počúvajú skutočný punk.
Nuž, ako jeden kvázipunkový chlapec napísal do istého výťahu v istom meste ,,Punk is death. But why?" (kde death je preklep, pochopiteľne) Už strašne dlho sa mu tam chystám napísať ,,Punk is not dead, it"s just dying. Thanks to the guys like you - english-raping loser who thinks that writing this in some shitty elevator is "anarchy". Have you bought your badass punk clothes in New Yorker, sucker?"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
163 komentov
@james144 to vystihol
ale tie pomlcky sedia tak na: shit
Nevyznám sa do punkových skupín, ani som pravý punk v živote nepočula... Ale dnešné deti, čo si hovoria punkáči, počúvajú green day a podobne.. a to určite nie je punk. Tým ale nechcem uraziť pravých punkáčov, čo počúvajú skutočný punk.
slobodná a davová psychóza tu ostanú, aj keď všetky tie avrli lavine, gúd šarloty a podobné hovadiny upadnú do prepadliska dejín...
Som v pomykove.Nie,nehľadajte to na mape Jaké milé
Nie je mŕtvy..určite nie
Punk´s not dead!
alebo:
Sagvan tofi is not dead !!! (HS)