ale keby si pzoerka nebola..tak za prve netrcis na nete a za druhe nezakladas prijebane diskusie ktore tu boli milion tisic krat,len aby si zaujala a ukazala nam že birdz ma novu ANARCHISTKU
sheena205:ti co tu donej mas sa vedom je to len jej ves co tu ma a je jedno kolko krat to tu uz bolo......... teba to nema co trapit.....mi nepičujeme doteba tak ti nepičuj do rduhich sa vedom moja.....tebe bi to bolo jak kebi ti furt niekto hovori co mas a co nie...........si laskavo daj odchod do piče- pzoerka to hovoris ako o sebe........ len aby si zaujala-tak ti si asi chcela zaujat timo komentom- ukazala nam že birdz ma novu ANARCHISTKU a co nech! kazdi ma pravo sa vijadrit v hocijakom stile a co ked uznava ANARCHIU teba ako do toho nic..........
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ale keby si pzoerka nebola..tak za prve netrcis na nete a za druhe nezakladas prijebane diskusie ktore tu boli milion tisic krat,len aby si zaujala a ukazala nam že birdz ma novu ANARCHISTKU
17 rokov to ma a ake je to blbé.....
@anti1nazi : zopakuj si gramatiku lebo sa po tebe neda citat