Neviete o neakom koncerte neakej znamej zahranicnej punkovej kapely ktora bude na SK teraz cez leto? Alebo napiste ak viete na akom festivale okrem PUNKACI DETOM bude najviac punkovych kapiel...a nehadajte sa co je punk a co ne .. mozu byt kapely co hr
@transplantovana@tikalok myslim, ze vy by ste mohli vediet poradit, nie ? ja viem len o punkacoch detom, kedze punku sa nevenujem ale kamos to organizuje tak o TOMTO viem
Keď neriešiš čo je a čo nie je punk, tak okrem punkáčov deťom bude niečo určite na Terchovskom budzogáni a ak sa nemýlim tak aj v Jaslovských Bohuniciach.
@mia246 no tam sa chystam to mam kusok do podhajskej a bude tam aspon inekafe @protest v tych bohuniciach je akurat neaky jazzovy festival alebo co to je..a v terchovej nebudu ziadne zahranicne ale bude tam zona,slobodka,konflikt,inekafe
@waagbistritz69 no nahodou tam budu hrat neaky madari a keby tam mam tu hatlaninu este aj s podia pocuvat tak to by som uz nerozdychal @transplantovana idem aj na tych punkacov asi len som chcel vediet ci nebude este nieco ine.. @mia246 ten rock for people vypada dost dobre je to skoro to iste ako v tom madarsku..
@transplantovana to si este stale pamatas na tie hadky ? sak som na birdzi skoro pol roka nebol.. no a zoci voci fakt nemusim tych pocujem dost casto ked idem okolo skusobne
hmm.. nieje to zrovna punkovy festival, ale poradim t í terchovsky budzogan. zona a, slobodna europa, HT, konflikt a potom aj kabat, ine kafe, horkyze slize, heloween.. 20 ewri za permanentku, podla mna uplne super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a viem len o pankáčoch, ale stavím sa, že malé akcie typu cabaj-čápor stále fungujú, len tam by sa ti asi nepáčilo.
skús napríklad rock pod kameňom, je tam iné kafe, horská chata, htčko, editor..
??
len ja nechápem, že čo čakáš, podľa čoho vyberáš.. tam choď na ten rock pod kameňom, tam sú aj zoči voči, bude sa ti páčiť
» www.obsceneextreme.cz/cz/oe08/bands.p...
je to trochu tvrdšieho žánru (hc, crust, grind, noise....)
potom ešte v BA koncert US Bombs - 4.7. Randal
v KE by mali byt Total Chaos niekedy okolo 18.8.
a tu máš link na ďalšie koncertos:
» punkgen.sk/koncerty.php...
» www.kidsandheroes.com/clanky/tiskova-...