Ľudia čo si myslíte o babách čo nosia push-up podprsenky a hlavne takých čo nevážia ani 50 Kg a prsia majú (v push upke) také že keď idú cez dvere tak najskôr prsia dlho dlho nič a až potom telo? Zaují ma ma to preto že práve som takú jednu videla čo m
Asi tri roky dozadu som kamarátke požičala plavky, klasicke bikiny a nechápala som, keď si ich obliekla, že kde jej zmizli prsia. Vtedy som nebola vzdelaná, že push-up vie až tak prsia "zväčšiť"
push-up sú super...
ale tie že 2size bigger sú vtipné dosť
a je mi jedno, kto aké má a ako to vyzerá (ak má správny obvod - čo ma vie vrcholne iritovať je, ak má vzadu tú podprsenku úplne hore kdesi, tým ako jej to nedrží a má stiahnuté ramienka)
push-up je fajn, teda pokial ma dobry tvar a spravne makku vystuz, co fakt nemusim je super push-up, co sa teraz predava, tomu nerozumiem ani, na co je to dobre...
Ja som taky extrém, buď mám push-up a veľké prsia (jj a tiez vazim 50kg) alebo nenosim vôbec podprsenku a mám svoje A-cka.
Ale zasa ja rada nosim push-up aby si potom ludia po mojej plastike prs nevsimli zmenu aj ked myslim, ze si to vsimnu.
Ale ved nech si nosi kazdy co chce. Nechapem preco ta irutuju prsia inej zeny.
No na niektorých babách to nespoznať že takú nosia a to je asi tým, že vedia kde je hranica ale napr. také čo predávajú u číňanov a po dvoch opratiach už aobsolútne nedržia tvar a odstávajú tak že až za lemom trička je diera tak to je podľa mňa moc. Vôbec nechápem ako sa môže niekomu taká neprirodzenosť páčiť. A ani tých chalanov nechápem vidia veľké prsia a hneď slintajú a pritom keby si nedajú push-upku tak po nich ani nepozrú. Keby tie prsia boli v skutočnosti také tak by som nič nepovedala nech slintajú ale slintať nad dvoma vankúšami to je podľa mňa divné.
ak má baba 50 kg a žiadne prsia tak ovela estetickejšie vyzerá keď si ju na seba dá (môj názor). myslím si, že je úplne normálne chcieť sa páčiť (aj sama sebe). čiže nevidím na tom nič zlé. skôr za zlé považujem, že to majú potrebu riešiť ludia, ktorých sa to netýka
@danica123 Ja nehovorím že je zlé sa páčiť.. Ja len hovorím že je divné keď to niekto preháňa a tak že to až do očí bije a potom druhá vec že chalanom sa tá očividná neprirodzenosť páči.
Podla mna to je to iste ako s chlapcami a svalmi. Niekto sa snazi XX rokov cvicit, starat sa o seba ale nic na nom nevidno kôli genetike a niekto 2mesiace pred letom pobere paru steroidov a je 2x taky ako ostatny. Co myslite kto sa bude viac pacit dievcatam? No jasne ze ten na steroidoch. A povie ti ze nikdy nic nebral a ze ani do posilky nechodi len obcas si doma pocvici...
Moj názor na push-up je taký ze vsetko v miere. Nech sa chalan nezamiluje do výstrihu a potom po 1mesiaci jak vas uz vidi aj nahu tak vas odkopne kôli "neznámemu" dôvodu. Dikes sewas
a možno mala silikóny a možno mala také prirodzené s dobrou podprdou..nemusí to byť hneď push-upka a už aj keď,tak na to predsa bola vytvorená ..a možno ti ľudia (chlapi) povedia,že je to nevkusné,no každý sa za ňou obzrie..na to vezmi jed :letim:
@passarinho Toto si aj ja myslím. A čo sa týka toho že baba pôjde skôr za tým steroidovím tak myslím si že to je spôsobené aj tým že teraz vztahy vznikajú po jednom videní sa niekde v meste. Ja čo mám priateľa som sa najskôr rok s ním poznala a až potom som s ním začala chodiť a to pre jeho vnútro nie obal.
@nevinna Určite sa každý obzrie. no a teraz je otázka keď chcem aby sa za mnou niekto pozrel musím si kúpiť push upku? Podľa mňa to je hrozné že práve takéto veci ako push upka, steroidy, silikóny a podobné veci vôbec vznikli lebo všetci chcú byť dokonalí a tý čo tiež chcú aby sa za nimi niekto obzrel si potom tiež takú vec kúpia aj keď možno s tým nesúhlasia. A toto je už potom problém dnešnej doby. Myslím si, že tá doba predtým bola viac oslobodzujúca lebo nikto sa nebál ísť von taký aký je.
@peculiar Nehovorim ze kazdeho zaujima len vystrih a kôli tomu sa zamiluje.. Ale vies je to ako zobrat dietatu hracku.. alebo Ako ked si kupis chipsi s nádejou ze je ich tam plno a ked otvoris tak je tam len polka ani to nie @pavla23 ano mas pravdu dnes je ina doba. Doba ked vsetko je len o peniazoch, vzhlade a sexe.
@passarinho Tak tak. A radšej by som bola keby to tak nie je len je problém v tom že je pre ľudí jednoduchšie prispôsobiť sa aj keď to stojí niekedy nemalé peniaze ako si povedať, že ja taký nechcem byť a vystúpiť z radu.
@nevinna Môžeme spraviť len to, že vystúpime. Ja som najskôr bola tiež taká, že som veľmi riešila ako sa namalovať a čo si obliecť a podobné veci no dnes už chápem, že je to zbytočné keď niekto o teba má záujem tak ho bude mať aj bez tých vecí. A skôr s tými vecami je tej záujem falošný by som si možno dovolila povedať.
@peculiar myslel som to obrazne Tak, ze sa na nieco strasne tesis, vidis to pred ocami ale dostanes nieco ine. @pavla23 Tiez by som bol rad keby to tak nebolo kedze som vystupil z toho radu a je to tazsie ist vlastnou cestou ako ist s davom, kedze v tom dave je davova psychóza ze tak je to správne.
@26@pavla23 vravíš to ako keby sa ženy pekne obliekali a maľovali len preto, aby zaujali mužov.
mňa trebárs baví nakupovať a maľovať sa, rada vyzerám pekne
@pavla23 ja som ani nikdy nevstúpila mám svoj štýl,bežne chodím von nenamaľovaná,poznám akurát tak špirálu a pomádu a tepláky sú moja rutina a kto si čo myslí,to mám na háku,ale že totálne "kiss my ass", asi tak
@amikadze Tak som to nemyslela ale v podstate to je podmienené tým, že sa ženy chcú páčiť mužom. Samozrejme nehovorím, že maľovanie a obliekanie je zlé ale keď si niekto vezme obtiahnuté rifle a obrovskú push upku so štýlovím svetríkom s výstrihom na turistiku a nie len takú rovinku ale do riadneho kopca tak to je podľa mňa prehnané. A keď už tak tak Aj v športovom oblečení dokážu byť ženy pekné.
Menšie prsia v pushupke sa mi pacia, keď už s velkostou prs veľa žena nespravi tak si to môže aspoň takto optický vykompenzovať (plastiku neberiem ako bežnú možnosť) ale nepaci sa mi to na 100kg zenskych čo sa oblecu jak keby mali 50kg a tie sadlove cicky napchaju do pushupky a ešte poriadny výstrih :o Pri nadvahe majú cecky aj chlapi
@davidkq Tak jasné že sú aj ženy ktoré nemajú žiadne prsia a s push upkou vyzeraju lepšie no ale keď je baba normálna a má obvod hrudníka 80 pri váhe cca 50kg tak ja dôvod nevidím.
Netvrdim že veľkosť poprsia je priamo umerna váhe či výške, tvrdim to že ak ma dievča menšie prsia a jej samej to prekaza tak sa mi zda že push up je dobrá vec.
@lenkaska1 Ja tiez s tym mam problem ked som v obchode tam iba chodima prve co urobim je ze ju stlacim a ak je tam vypchavka tak idem k dalsej. a Frajer sa na tom dobre zabava a ja potom s nim.
@amikadze Radikalna bola zmena na tie push upky a dala som to preto lebo mojim nazorom je ze vacsina bab co ich nosi ich nepotrebuje a nechapem preco ich nosia lebo ani moc pohodlne to nie je a hlavne ked je teplo. Ako dalsi sveter.
@pavla23 tak, to že to nie je pohodlné mne vravieť netreba, ja neverím v podprsenky - jediná akú si dám je športová, je mi nepríjemné tak si zväzovať hrudník a pri mojej veľkosti to zasa ani až tak netreba
čiže tiež nerozumiem push- upkám, ale zasa si nemyslím, že nosenie push upky niečo hovorí o jej nositeľke, veď keď sa niekomu zdajú malé jej prsia, tak prečo sa nevylepšiť keď sa to dá. nevidím na tom absolútne nič zlé, a tie príbehy o tom, ako muž potom ostal sklamaný po vyzlečení podprsenky - no tak na takého muža by som sa okamžite vysrala zvysoka a ešte by som bola rada že viem že je blbec hneď teraz a nemusím s ním riskovať vzťah alebo nedajbože život
@amikadze No ja tu cely cas zastavam taky nazor ze push-upky nevravim ze je to odpad ludstva alebo tak ale tie baby co to s nimi prehanaju .. to sa mi nepaci.. a samozrejme viem ze moj nazor nikoho nemusi zaujimat ale tu je to ako forum cize ludia vyjadruju svoje nazory
ja som si zrovna predvcerom kupila taku "vankusovu" co ma docela riadne vypchavky ale chcela som ju (a hlavne potrebovala som nejaku, vsetky podprsenky sa mi zacali rozpadavat naraz ), lebo sa mi pacil material a to, ze bola uplne obycajna jednoducha a taku som zhanala (jednoducha v zmysle ze cisto cierna bez nejakych blbosti) a az v kabinke som si vsimla ze je vlastne hodne push up a ako nemam pocit, ze by som mala kozy az pri brade alebo co, vlastne mi ani nejde o to mat "vacsie" kozy, skor sa mi paci, ze mi to spravi taky pekny tvar (za co som rada, lebo normalne sa mi moje kozy nepacia ) a aj tak sa mi za rok rozpadne, kedze do podprseniek sa mi nechce moc investovat a kupujem take do 13€
podla mna je hlupost, ze zena zbali muza na velke prsia a on po vyzleceni podprsenky ostane sklamany. ved ked zacnu randit, stravia spolu nejake tie chvile, on ju uvidi lezat, zhrbenu sediet, budu sa hladkat, dotykat.. tak si chlapec vsimne ich pribliznu velkost.
...hento sa stane asi len slapkam, ktore vecer zbalia chlapa a hned sa s nim aj vyspia, pretoze ako vravim, keby spolu randili tak si to on vsimne uz skor a za druhe, by ju kvoli tomu ani nenechal.
neries cudzich ludi a ich problemy, ja som si doteraz nikdy na zenach nevsimala take hluposti ako ktora ma aku podprsenku.. ovela trapnejsie su vytrete hlupane, ktore nevedia ani povedat suvislu vetu, ale tvaria sa ako dolezity stred vesmiru.
@denix pozrel som si tvoje fotky a ak nemáš v podprsenke napchaté ponožky alebo ovocie tak si na tom dobre urcite nemas male prsia a ani tu nadvahu som nejak nezaregistroval cize smelo do ulíc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
Načo sú potom tie pushupky ? nech to nosí kto chce.
ale tie že 2size bigger sú vtipné dosť
a je mi jedno, kto aké má a ako to vyzerá (ak má správny obvod - čo ma vie vrcholne iritovať je, ak má vzadu tú podprsenku úplne hore kdesi, tým ako jej to nedrží a má stiahnuté ramienka)
Jo, a vobec ma to nesere.
Ale zasa ja rada nosim push-up aby si potom ludia po mojej plastike prs nevsimli zmenu aj ked myslim, ze si to vsimnu.
Ale ved nech si nosi kazdy co chce. Nechapem preco ta irutuju prsia inej zeny.
Moj názor na push-up je taký ze vsetko v miere. Nech sa chalan nezamiluje do výstrihu a potom po 1mesiaci jak vas uz vidi aj nahu tak vas odkopne kôli "neznámemu" dôvodu. Dikes sewas
@pavla23 ano mas pravdu dnes je ina doba. Doba ked vsetko je len o peniazoch, vzhlade a sexe.
@pavla23 Tiez by som bol rad keby to tak nebolo kedze som vystupil z toho radu a je to tazsie ist vlastnou cestou ako ist s davom, kedze v tom dave je davova psychóza ze tak je to správne.
mňa trebárs baví nakupovať a maľovať sa, rada vyzerám pekne
nech si každý nosí na sebe čo chce kým to neodporuje tomu, ako sda prezentuje, že žije a pod.
čiže tiež nerozumiem push- upkám, ale zasa si nemyslím, že nosenie push upky niečo hovorí o jej nositeľke, veď keď sa niekomu zdajú malé jej prsia, tak prečo sa nevylepšiť keď sa to dá. nevidím na tom absolútne nič zlé, a tie príbehy o tom, ako muž potom ostal sklamaný po vyzlečení podprsenky - no tak na takého muža by som sa okamžite vysrala zvysoka a ešte by som bola rada že viem že je blbec hneď teraz a nemusím s ním riskovať vzťah alebo nedajbože život
...hento sa stane asi len slapkam, ktore vecer zbalia chlapa a hned sa s nim aj vyspia, pretoze ako vravim, keby spolu randili tak si to on vsimne uz skor a za druhe, by ju kvoli tomu ani nenechal.
neries cudzich ludi a ich problemy, ja som si doteraz nikdy na zenach nevsimala take hluposti ako ktora ma aku podprsenku.. ovela trapnejsie su vytrete hlupane, ktore nevedia ani povedat suvislu vetu, ale tvaria sa ako dolezity stred vesmiru.
ten druhy odsek, takyyyy giganticky brofist za to