grrrrrrrrrr, jak ja tu reklamu nemôžem ani citiť, ani vidieť a ani počut/teda aspon dufam,že viete, o ktoru reklamu ide /
aj vy mate nejaku takuto "oblubenu" reklamu? :p
ja mam rad taku reklamu, co je tam Marian Cekovsky cosi keca o antiperspirantoch
A taka trapna reklama je na akysi jogurt...co bola zena nafuknuta v autobuse a chlapik jej povedal, ze co nepovedala, ze je tehotna a pustil si ju sadnut...ale inac to bol strasny gentleman, ze stoji vedla neho zena a keby nebola tehotna, tak ju sadnut nepusti
boha ja ju tiež neznášam aj všetKy s taKou podobnou Kravou čo jej ide o vlasy.. aj to na decKej oslave na večierKi či Kde v piči.. nezáleží aKo dlho trvá večer.. WAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ked sme uz pri tych neoblubenych, vadia mi take typu Hiiii moje tricko je sive a vyblednute...Ooo nie pozri sa na ten flak od cokolady...potom na to kydnu vanish alebo inu sracku a ahadne to zmizne a este dobra je ta, kde ten dedko zaspi na gauci a potom ho vyvolaju a decka sa mu trapne smeju, ze ma spinave tricko
Ja tierz nezásam tu sprostu reklamu s Heidi Klum na ten lak na vlasy....!!!! ty kokos ide mi to na nervy...!!!
A tiez som nezasala na OldSPace reklamy tam kde taký vytehličkovaný chlapi surfovaliu na vlnách..!!! ja som uplne záchvaty dostávala! ani neviem preco!! DD
neznasam tu na dobrych andelov ....MOja mamicka lubi ma bla bla bla ....ani v radiu ked to ide ...za to by som strielal ...somariny tam pchaju....a dalsie podobne ktore maju za ulohu pritlacit ludom zo slabsim srdcom na srdce aby sipali prachy ....
@19 uplna pi****** ja celkovo nemam rad reklamy.. ale obcas sa najde nejaka (napr ti kamionisti, alebo toto co na plazi huci zena do muza a on ju sfukne este aj ta bobika sa mi pacila.. co pride taka panicka do restauracie a chce aby sa jej postarali o psa.. a oni jej ho upecu a daju na tanier, a kuchar cely stastny zakrici "bobikaaaa" ) vacsina reklam je onicom teda
-myslim že fakt najtrefnejšie reklamy ma kofola...a ako mala som milovala vianocnu reklamu nacoca colu ale to ma už preslo
inak reklamy dost neznášam....hlavne na cistiace prostreidky resp. pracie....
pervol a vanish jednoznacne vitazia.....
nikdy nchapem že su na nejakej ulici alebo najnovsie tam je ten tanec, vsetci vyobliekaní a zrazu niekto z malej kabelôčky vytiahne pervol.....to ho maju vždy a vsade?
alebo ma strasne dorážala eklama na praci prasok kde ženska vola chapikovi, že sa zdržala v potravinách (pričom je v obuvi) a že nech zatial vyperie a on hodi do práčky žltu a cervenu koselu (nič viac! ) ako tolko prádla že dovi....myslim že tvorcovia reklám vôbec nepremyslaju ...zaco im vobec idu prachy?
pridávam sa k matushi to je tak drbnutá reklama jak hovado! a ešte tá akčná hudba k tomu! to by som toho režiséra zavrel do malej miestnosti, kde by sa nemohol pohnúť a musel by sa na tú reklamu pozerať 24 hodín v kuse!!!
a ešte nenávidím na ten cilit bang. to jak tam tú srágoru prdnú na dve miesta, potom prejdu špongiou a jedným ťahom je všetko čísté, aj tam, kde to nenatentovali tú blbosť... strašné
ja nemám rada jak dojde ta babka do busu a zacne tam pozerat že co tí ludia kupili a začne.. ááá kura drahšie mlieko v akcii rovnako rožky drahšie a maslo drahšie.. .. lOl a ked mama začne nervačit doma pred telkou že keby sa je hrabe v nakupe ju dorazí
tak tiez neznasam vacsinu tych reklam co tu vypisujete ale zasa ta na kofolu je fajn aj ked mi dakedy lezie na nervy...a neznasam z duse TELESHOPING ci co je to........a pamatate si este ma kozmodisk?radsej sme to s kamosmi premenovali na mozgodisk
nechapem preco neznasate tu reklamu,alebo aj hocijaku inu...boze vy mate problemy prepnem na nieco ine v telke a hotovo ajtak telku nepozeravam takze reklamy uz vobec neriesim,ajked viem ze to je ta na to tuzidlo ci co
omg vsetky reklamy co ste vymenovali nemozem ani citit! okrem na kofolu-tie milujem! a neznasam este to ze-lanza.bielizen belsia pocit cistejsi. ...kks by som zavrazdila toho kto to vymyslel..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
A taka trapna reklama je na akysi jogurt...co bola zena nafuknuta v autobuse a chlapik jej povedal, ze co nepovedala, ze je tehotna a pustil si ju sadnut...ale inac to bol strasny gentleman, ze stoji vedla neho zena a keby nebola tehotna, tak ju sadnut nepusti
ked sme uz pri tych neoblubenych, vadia mi take typu Hiiii moje tricko je sive a vyblednute...Ooo nie pozri sa na ten flak od cokolady...potom na to kydnu vanish alebo inu sracku a ahadne to zmizne a este dobra je ta, kde ten dedko zaspi na gauci a potom ho vyvolaju a decka sa mu trapne smeju, ze ma spinave tricko
niekde v divadle alebo kde sa rozpravaju aku "super"farbu ma ich oblečenie a potom zrazu vytiahnu t tašky praci prašok
však každý z nas predsa nosi niečo také stale pri sebe, nie?
Ja tierz nezásam tu sprostu reklamu s Heidi Klum na ten lak na vlasy....!!!! ty kokos ide mi to na nervy...!!!
A tiez som nezasala na OldSPace reklamy tam kde taký vytehličkovaný chlapi surfovaliu na vlnách..!!! ja som uplne záchvaty dostávala! ani neviem preco!! DD
TAK TÚ REKLAMU NEMôŽEM ANI CÍTIŤ !!!!!
a potom ma iritujú všetky reklamy na pracie práči, biela predsa nemôže byť bielšia!!!to je proti všetkým pravidlám!!!
pretože ja mam také tiky tu reklamu prepínat hned ako sa ten začiatok dostane do mojich uší
to je nejaká prpa na vlasy, lak alebo tužidlo alebo čo
co pride do domu taky debilko a ze ,,dobry den!'' a rukou mavne
to je fakt moc
inak reklamy dost neznášam....hlavne na cistiace prostreidky resp. pracie....
pervol a vanish jednoznacne vitazia.....
nikdy nchapem že su na nejakej ulici alebo najnovsie tam je ten tanec, vsetci vyobliekaní a zrazu niekto z malej kabelôčky vytiahne pervol.....to ho maju vždy a vsade?
alebo ma strasne dorážala eklama na praci prasok kde ženska vola chapikovi, že sa zdržala v potravinách (pričom je v obuvi) a že nech zatial vyperie a on hodi do práčky žltu a cervenu koselu (nič viac! ) ako tolko prádla že dovi....myslim že tvorcovia reklám vôbec nepremyslaju ...zaco im vobec idu prachy?
Najhoršie sú reklamy zo série: Viem, pretože je to môj syn, môj brat, moja sestra, moja spolubývajúca, môj priateľ...
a ešte nenávidím na ten cilit bang. to jak tam tú srágoru prdnú na dve miesta, potom prejdu špongiou a jedným ťahom je všetko čísté, aj tam, kde to nenatentovali tú blbosť... strašné