Aňo aj starych ludi a ludi s zdrav. obmedz. a hejtujem ludi v plnych busoch ktory si sadnu do ulicky a miesto pri okne nechaju prazdne alebo si tam daju tasku
nechodim v MHD a v normalnych autobusoch sa mi nejak nestava ze by pri mne stala tehotna zena ale uplne stari lidia takze nejak na to nemam moznost ani
@Pinkhero kazdy chce sediet sam aj ja to robim az ked vidim ze uz sa skoro vsetko zaplnilo tak sa posuniem
@pinkhero Veď treba si otvoriť ústa a povedať človeku nech sa posunie Lebo taký človek čo sedí jak degeš sa spolieha na to, že sa ľudia boja povedať aby sa posunuli že si chcú sadnúť
Janaj minule som takej dôchodkyni povedal: "Ooo ďakujem zlatá ste že mi tak poctivo strážite miesto na sedenie"
áno (=
aj keď raz sa mi stalo, že baba asi v mojich rokoch (20+), ktorá už bola naozaj vo vysokom štádiu tehotenstva a len pri pohľade na ňu som mala obavy, či sa jej niečo nestane, mi po uvoľnení miesta povedala, že ona je "tehotná a nie chorá a nech si sedím na riti" (=
vtedy som sa pousmiala a trochu poľutovala to mrňa, čo čakala...ale snáď sa jej v hlave vyjasnilo (=
tehotné ženy áno ale uz nie mamky s deckom. Vytaca ma, ked uvolnim miesto zene a ta namiesto toho, aby si sama sadla, posadi miesto seb 4 -5 r. haranta a ona ostane stat...
ja to robím takto ak vidím že je veľa ľudí v autobuse a je dáke vóľne miesto a viem že nebudem stáť viacej ako polhodinu tak si nesadnem ale pustím vždy keď vidím ...len raz som nepustil lebo stará pani sa mi tamto preukázala zťp a začala mi trepať kraviny do hlavy vedľa sedeli deti zo zš a ja som už nedokázal stáť na tej zdravej nohe tak som jej vysvetlil slušne že nech ide dotamto deti otravovať a nie mrzáka
mne sa raz stalo, že som cestovala v preplnenom buse zo Žiaru nad Hronom do Zlatých Moraviec..bolo plno..stála som tam..bola som asi v 8. mesiaci tehotenstva..obrovské brušisko...a proste..všetci slepí zrazu...normálne mi bolo do plaču, jak ma nohy boleli z tej váhy, čo mi opúchali furt....a až po nejakej chvíli sa jeden chalan spamätal a pustil ma.... a ako bonus mi potom v tom buse ešte jeden deduško sadol na brucho
tak tehotnu zenu by som urcite pustil, ale inak nepustam ani dochodcov ani postihnutych. @9 presne preto si davam na sedadlo vedla seba tasku @mayben tak to mi je luto, ludia su bezcitny. ale myslim si ze normalne si mala niekoho porosit nech ta pusti sadnut, tak na 99% by s tym podla mna nebol ziadny problem.
@mayben mňa pravidelne ešte aj šťuchaju staré babky (a je im jedno, že do brucha), aby som sa posunula, lebo oni majú málo miesta na státie a držanie ... A ja sa mám asi scvrknut ako antman alebo neviem..
@xy12345 neviem ako to mala mayben ale mne bolo vždy trápne prísť k niekomu, že som tehotná, pustíte ma.
@veroniques no tak vidis aky su niektori ludia bezcitni. Ak by som bol ja tehotny tak by som nejakeho 10-40 rocneho/hu urcite porosil lebo ze ma bolia nohy , alebo sa mi toci hlava, alebo mi je zle, alebo neviem... myslim ze to je asi jedine co mozes spravit
bohuzial niekedy je potreba sa pytat aj ked to pride trapne, mozno aj tomu co chce pustit ide hlavou ci ma pustit alebo nie ci nevznikne nejaka trapna situacia, ze mu este zena vynada ako tu bolo spominane
Sama od seba nie.
Kolkokrat som od rana do vecera doslovne 'na nohach' a tak unavena, že som som tak rada, ze si mozem po celom dni aspon na chvilu sadnut. Ono to neni vzdy o tom, že mlada - nevychovana, mladych tiež môžu bolieť nohy.
85% hlasovalo áno, ale ráno/poobede keď idem do/zo školy tak nikto nikdy nikoho nepustil, vrátane tehotných žien... Hmmm
Hocikoho by som pustil keby sa spýtal, hoci aj 20 ročného kulturistu, ale inak nie. Neni nič zlé na tom stáť, cestou domov býva bus stále plný a furt stojím, je to fajn.
tehotné (pokial je to fakt viditelné) a starších ludí, naposledy v električke ma jeden pán temer až zarazil s5 do sedadla
ale to len v prípade ak nie som zasnená.... vtedy ani obraz ani zvuk, čo mi príde vždy lúto ked sa prebudím.... ale vždy sa to dá ešte dobehnúť no! za pripadu že ten človke už nevystupil
pustam si sadnut tehotne zeny, chorych a starych ludi alebo hocikoho kto ma napriklad vela batoziny alebo vypada znicene tym ludom to pomoze a mne je vo vacsine pripadov jedno ci stojim alebo sedim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
@Pinkhero kazdy chce sediet sam aj ja to robim az ked vidim ze uz sa skoro vsetko zaplnilo tak sa posuniem
Janaj minule som takej dôchodkyni povedal: "Ooo ďakujem zlatá ste že mi tak poctivo strážite miesto na sedenie"
A ty?
aj keď raz sa mi stalo, že baba asi v mojich rokoch (20+), ktorá už bola naozaj vo vysokom štádiu tehotenstva a len pri pohľade na ňu som mala obavy, či sa jej niečo nestane, mi po uvoľnení miesta povedala, že ona je "tehotná a nie chorá a nech si sedím na riti" (=
vtedy som sa pousmiala a trochu poľutovala to mrňa, čo čakala...ale snáď sa jej v hlave vyjasnilo (=
@9 presne preto si davam na sedadlo vedla seba tasku
@mayben tak to mi je luto, ludia su bezcitny. ale myslim si ze normalne si mala niekoho porosit nech ta pusti sadnut, tak na 99% by s tym podla mna nebol ziadny problem.
@xy12345 neviem ako to mala mayben ale mne bolo vždy trápne prísť k niekomu, že som tehotná, pustíte ma.
Kolkokrat som od rana do vecera doslovne 'na nohach' a tak unavena, že som som tak rada, ze si mozem po celom dni aspon na chvilu sadnut. Ono to neni vzdy o tom, že mlada - nevychovana, mladych tiež môžu bolieť nohy.
Hocikoho by som pustil keby sa spýtal, hoci aj 20 ročného kulturistu, ale inak nie. Neni nič zlé na tom stáť, cestou domov býva bus stále plný a furt stojím, je to fajn.
ale to len v prípade ak nie som zasnená.... vtedy ani obraz ani zvuk, čo mi príde vždy lúto ked sa prebudím.... ale vždy sa to dá ešte dobehnúť no! za pripadu že ten človke už nevystupil
a ty máš fakt mini bruško .)