Prečo nie, mne by sa tiež nepáčilo keby ma v tom veku mama nepustila na skupinu ktorú mám rád. Ja som bol na prvom (metalovom) koncerte v 14 a bola to úplná pohoda a zážitok na celý život.
@krampus Ale zas to netreba preháňať. Nikdy nie je dobré držať niekoho na krátko,potom by si to mohol oľutovať a pri 1. príležitosti by mohla skúsiť niečo "nové" ...
Zaleží s kým by tam chcela ísť teda či rovesníci alebo niekto starší Predsaj 12 je dosť málo keby aspoň 14...keby že som rodič tak jedine žeby som šiel tiež
Ďakujem za váš názor Jedná sa o moju sestru, ktorá veľmi chcela ísť na koncert a nepáčil sa jej verdikt rodičov. Myslím, že po zhliadnutí vašich komentov usúdila, že to predsa len nie je najrozumnejšie
Možno v budúcnosti, keď bude trošku staršia, pôjdem na nejaký ten koncert s ňou..
12 rocnu ved by ju tam prehliadli a ani by sa obzriet nestihla a bol by uraz. Pokial nema OP tak vsade len s doprovodom dospeleho, alebo pod dozorom dospeleho. A ziadne chaty, vymetacky barov, diskotek a koncertov, . . .
Prvy krat som ja bola asi v 13 rokoch ako ze bez rodicov na INE KAFE jooj to bola paraaada ..a pred tym som bola raz s otcom a bratrancom na mekym zbirkovy a potom som bola este v Prahe a vo Viedni na TOKIO HOTEL najlepsi zazitok
@66 rozum ju asi veľmi nezachráni od toho, aby ju nikto nezbil, náhodou neudupal pri pogu alebo neznásilnil pri ceste domov, keď raz ostatným bude ledva pod pazuchu
@tikalok ale však to nemusí byť priamo na koncerte a síce sa rozumný človek vie nenápadne vyhnúť niektorým veciam, ale nikdy nevieš, komu drbne v hlave, keď ťa uvidí len tak na ulici.
ale u nás s tým nebude problém, otec s ňou pôjde a ona sa po prvom incidente s ocením otcovho zadku ako najsmradlavejšej rite v celom Randale už nikdy nebude chcieť zúčastniť punkového koncertu
Myslím že to záleží od rodičov...a ich dôvere k dcére.....myslím že každý vie...či sa na svoje dieťa môže spoľahnúť...a každý vie čo bude najlepšie...či to bude nedovoliť..alebo dovoliť ale pod podmienkou že pred klub ju rodič odvezie a vyzdvihem po koncerte...alebo nejakou inou podmienkou...Keby bolo na mne...záležalo by na tom s akou partiou tam ide...či starších na ktorých sa dá spoľahnúť alebo s ľuďmi v jej veku...atď...to sa nedá posúdiť... a hlavne nie keď mám 14 ..a viem aké by to bolo premňa keby ma mama nepustila vtedy na koncert.....
nieeeee! maximálne keby šla aj s niekym dospelým, koho by som osobne poznala a vedela by som, že sa na neho dá spoľahnúť... ale samú, a len s partiou kamarátov??? nikdy, ani za nič!!!
Ja by som bola súcitná mama . Ak by sa jednalo o kapelu, ktorá sa na Slovensku zjaví raz za život, nejako by som sa s ňou dohodla . Ak by to bol obyčajný klubový koncert miestnej kapely.... asi by mala smolu
Spravila by som to ako taký "test", nepustila by som ju síce nadlho, určite nie do úplného rána, ale s tým, že by pekne dodržala všetky podmienky a podľa toho by som ju potom buď postupne začala púšťať hocikam, alebo by ešte hodnú chvíľu sedela doma.
Myslím, že by si rozmyslela, ako sa tam bude správať
hmm mám 12 ale nie som na také akcie.... ako nie že by som nebola zábavná ( som občas veľký blázon!!!) ale nie mňa toto neláka... takže fakt ja si myslím že keď je to dievča zodpovedné tak by som ho pustila... ale ak je to úplne pobláznená puberťačka tak nie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
112 komentov
opar rokov sme takto riesili koncert Rammstein v Prahe... aj tam isla so mnou.. a stala v druhom rade hned za mnou
nie, len by tam bordel robili určite
K veci: Nepustila by som ju.
pankaci???
to je asi ta najhorsia kombinacia, aka moze existovat
mna po prvom pankacskom koncerte domov odviezla sanitka a to som mala trochu viac
moja zlata pusti si radsej daco z youtubu dobre radím
pre pankacov a borovicku
a borovicku a pankacov...
sadomaso
od...14? chodievam pravidelne hocikam
ale 12 rocnu asi nie to je presdalen...neviem
Ale pustila by som ju,ale nie samu,ale išla by som s ňou.
Take deti by sa nemali v noci ani vyskytovat na ulici a ne to este po kluboch chodit
Možno v budúcnosti, keď bude trošku staršia, pôjdem na nejaký ten koncert s ňou..
Každý normálny rodič povie NIE
a normálny rodič by nepustil ..a ani ja nie ..môže sa jej čokoľvek stať .
rovno povedat nie, je tam najjednoduchsia odpoved. Urcite by som neodpovedal rovno nie a mozno nakoniec by som isiel s nou. Ale samu nie.
i keď ak to bude po mne tak či tak neskôr na taký koncert zdrhne ...
ale svoje deti budem držať fakt nakrátko...
potom sa strašne čudujú, že ich znásilňujú..
práveže myslím, že ak by bola rozumná, tak by sa jej presne dakde v mmcčku nemalo nič stať, to už by som sa viac bál ju pustiť niekam von na ulicu.
ale samozrejme, že na koncerty má ešte čas
ale u nás s tým nebude problém, otec s ňou pôjde a ona sa po prvom incidente s ocením otcovho zadku ako najsmradlavejšej rite v celom Randale už nikdy nebude chcieť zúčastniť punkového koncertu
..ja som bola na koncerte prvy krat v 14..a to s otcom
12ročné decko má byť doma maximálne o 20:00 a nie ešte na koncerty chodiť.
Spravila by som to ako taký "test", nepustila by som ju síce nadlho, určite nie do úplného rána, ale s tým, že by pekne dodržala všetky podmienky a podľa toho by som ju potom buď postupne začala púšťať hocikam, alebo by ešte hodnú chvíľu sedela doma.
Myslím, že by si rozmyslela, ako sa tam bude správať
Ono, žena priemernej veľkosti sa ťažko ubráni pred mužom priemernej veľkosti, ktorému v hlave prepne, nech je ľubovoľne stará ...
Akurát, že keď niekomu už aj poriadne prepne, väčšinou nemláti 12tky ...
Ani nechcem vedieť, čo z toho vychádza ...