Videl niekto z vás tento film??? alebo čítal knihu???? ja som chcela ísť do kina,ale nejako to nevyšlo... ale pozajtra budem mať knihu tak by som chcela s vami podiskutovať o tom
videla som film aj som prečítala knižku a mne sa to páčilo.... kniha je napísaná tak inak, nie ako klasické diela - proste, životný príbeh, autentická výpoveď a len sa rozum zastavuje nad tým, čo musí obyčajná žena prežiť, aby mohla žiť slušný život, ktorý si zaslúži
Knihu by som si rada prečítala, vraj je lepšia ako film (ale veď všetky knihy sú predsa lepšie ako filmy... pardón, fil Pán prsteňov je lepší ako kniha ).
Film som nevidela a z knihy som prečítala asi 5 strán na hodine herectva, keď som mala horúčku a triedny ma nechcel trápiť prepisovaním dialógov, tak mi strčil do ruky prvú knihu, ktorá mu padla pod ruku
Priznám sa, že nemám rada tieto moderné bestsellery, ale tých pár strán ma veľmi zaujalo a knihu som si už od spolužiačky zajednala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Priznám sa, že nemám rada tieto moderné bestsellery, ale tých pár strán ma veľmi zaujalo a knihu som si už od spolužiačky zajednala.