pozerali ste spravy tv markiza? bolo tam o putnikoch.. zivot v prirode, ziadne "smiesne" potreby a starosti beznych ludi, ziadna elektrina, len pohoda a klud..
mozno akurat nesuhlasim s tou pohodou a kludom. takito ludia musia tiez nieco robit preto, aby prezili a nemozu cely den vylihovat na luke a pozerat na oblaky
vobec to nie je jednoduchy zivot. ale casto moze byt pekny, to hej.
@xhtml neviem teraz ktoré vstupné myslíš. Lebo to na festival, čo je 5€ na víkend, je nič (je v tom program, prípravy,..). A čo sa týka toho, keď tam chce niekto žiť, tak to sú myslím len minimálne náklady - strava, elektrina. Žijú síce na lazoch, ale ešte stále viac menej civilizovaným spôsobom.
@xhtml Dá sa to, ak by si sa s takým životom úplne zosúladil, mysľou a akousi "ideológiou", ktorú by si odovzdával ďalej (potomkom), vtedy by to šlo. Kto vie, keď tak vedia žiť iní, určite to nie je nemožné.
Najdlhšie som takto "nikde", len v prírode, bola 3 týždne. Paráda...
nepozeral som to ale....podla mna to je hlupost. napr. daco sa stane a lekar nikde alebo chcu jest tak...urcite nezajdu do samoski a tam si nekupia. takze podla mna je to len hlupost a najivita ludi, co si take veci zidealizovaly. za "ake super "je to tak zit. no nieje to super,ale to si malokto uvedomuje. poviem priklad ( ) bezdomovci ty si ties v podstate pustovnici a ..zeby sa mali super si vobec nikto normalny nemoze mysliet
@16 okej ale tak zamysli sa nad tym poriadne....daco sa stane a ..co potom?! v lese niesu lekari ani nic. dalej...ako sa umyjes?! co to pojdes medzi ludi smradlavy neumyty?! wc...toaletni papier?! zubna pasta?! lieky?! ...am dalo by sa pokracovat. tak si myslim ze si to niektory idealizuju. a plsss, napis mi viacej co tam tam rozpravaly, ukazovaly...
@nikeboy .. jak co potom? v com sa umyjem? rieka, potok..? so sranim by som nemal problem, takyto ludi ziju zdravo, nepotrebuju lieky.. ved kedysi takto ludia zili NORMALNE a nemali problem
v rieke sa umyjes? v tej spinavej vode co vsetko mozne v nej plave?! no asi bi si utieral si zadok z rokou, ze?! lieki nepotrebujes?! ano zili, ale dozivali sa ovela nizsieho veku ako v sucastnosti, tak isto rozne choroby a infekcie a ine veci boli v tej dobe bezne a caste. takze nad takim uvazovat pokladam v sucasnej dobe za uplnu FANTASMAGORIU, uplne zidealizovanie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
mozno akurat nesuhlasim s tou pohodou a kludom. takito ludia musia tiez nieco robit preto, aby prezili a nemozu cely den vylihovat na luke a pozerat na oblaky
vobec to nie je jednoduchy zivot. ale casto moze byt pekny, to hej.
Ale existujú ľudia, čo žijú na lazoch pri Zvolene, je to tam zaujímavé.
V lete robia festival, bola som tam minulý rok a chystám sa aj teraz, je to úplne niečo iné ako bežné festivaly..
» www.zajezka.sk/...
Najdlhšie som takto "nikde", len v prírode, bola 3 týždne. Paráda...
Veď zatiaľ skús ten festival