Ked som bola na minulej akcii PVD v Ba, bolo celkom fajn, myslela som naivne napriek veku, ze tentokrat to bude naozaj dokonale....a ake sklamanie.....este som horsiu akciu nezazila....vazne, uplny prepadak...vyjadrite sa, dakujem, ZVUK, SATNE, BARY, VSET
@1 vedia ti co chodia a komenty tohto druhu su pre unudenych, ale nech admin toto forum radsej zmaze, myslela som ze to bude vhodne, ine portaly su toho plne , tak aj birdz som mala chut zaplnit nim
kamoška tiež velmi chválila keď tu bol pred 2 rokmi,tak som aj ja čakala že to bude jedna z mojich naj party...bary vnútri nanič,čakali sme polhodinu v rade kým nás obslúžili, šatne tak to bolo najhoršie na tom celom...tam som asi hodinu stála kým som sa narad dostala...ale inak teraz tu bola táto istá téma nižšie
tak to zmažte, sama si o to žiada.
to je štýl, to naozaj. napíšeš to naschvál tak, aby tomu naozaj nik, kto o tom nevie, nerozumel, potom ti niekto naznačí, že nevie o čo sa jedná a ty hneď že zmazať.
tak si poďme - kým ti to teda nezmažú - tipnúť, čo nás pod tým PVD napadlo.
Bol som tak isto pred dvoma rokmi, teraz nie lebo to zial (alebo chvalabohu) nevyslo. Pri takejto akcii sa nemozte cudovat ze ste dlho cakali v rade, pred 2 rokmi to tak bolo tiez, tajomstvo pribehu spociva v tom kupit si VIP listok kde je vlastna satna, vlastny bar a vlastne VIP miesto na oddych. My sme cakali asi 20 sekund na vsetko.
Ale zase teraz stal 1500, som si povedal ze to uz je naozaj silna kava.
Kmarati ktori tam boli ale chvalili celkom (nemali VIP).
ayren len preto, lebo som nevedela, ze taka diskusia uz bola a ak si frustrovana, tak to ries inak, su tu psychologovia a ini odbornici, doveruj im a zver sa im, ziadna urazka, len rada
ked nevies co to je nemusis sem ist a hovorit toto co je od veci. ludia ktori vedia co to je sem pridu a diskutuju. neviem preco maju vsetci taku tendenciu sa vyjadrit v kazdej teme a ked nerozumeju o com tak aspon napisat nejaku tu doje*avku na autora temy.
@13 Ja som nepovedala, že to je od veci, ale že keď niečo zakladá, tak by to mohla aj vysvetliť. : / Ja som len chcela vedieť čo to je (a i tak to neviem).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
to je štýl, to naozaj. napíšeš to naschvál tak, aby tomu naozaj nik, kto o tom nevie, nerozumel, potom ti niekto naznačí, že nevie o čo sa jedná a ty hneď že zmazať.
tak si poďme - kým ti to teda nezmažú - tipnúť, čo nás pod tým PVD napadlo.
mňa - prospel veľmi dobre.
A vás?
Ale zase teraz stal 1500, som si povedal ze to uz je naozaj silna kava.
Kmarati ktori tam boli ale chvalili celkom (nemali VIP).
Keď už niečo zakladáš, tak by si to mala aj vysvetliť. >: /
@11 => (P)AUL (V)AN (D)YK
ked nevies co to je nemusis sem ist a hovorit toto co je od veci. ludia ktori vedia co to je sem pridu a diskutuju. neviem preco maju vsetci taku tendenciu sa vyjadrit v kazdej teme a ked nerozumeju o com tak aspon napisat nejaku tu doje*avku na autora temy.