Mno som prawe wyplnala profil a ma zaujala dost otazka zee..najoblubenejsi moderator..akoo som tak rozmyslala (weeelmi usilowne )...taak som neprisla na tho ze ci pyco alebo sajfa...normalne ze sa nwm rozhodnut ...wazne ako..hm co myslite ktory je le
co ste vsetci taki? Ved normalna tema..niekto zalozi diskusiu a chce to prebrat..A ak vas to nezaujima a je to pre vas debilna tema tak naco tu potom vobec pisete? Podla mna je lepsi Pyco - lepsie vyjadrovanie, slusnejsi a lepsi humor, krajsia vyslovnost...Sajfa nic moc..
ako faqt nechapem co sa wam nepaci..dpc som necakala taketo reakcie..sak normalka som sa zamyslela nad nimi si myslim ze obaja su dost ppc moderatori a taq ma napadlo ze dam forum..akoo mno diky za nazory ze pisem jak newyzreta emobarbina co stopercentne nesom..len som trosqu crazy si myslim aale ako ty wewo ked sa ti nepaci forum..tak naco do nho pises???..taq ako toto som wazne nepochopila...
myslím, že obaja majú podobné kvality, hoci mám radšej maťa, hlasovo mi viac v rádiu vyhovoval, sympatický bol ešte dávno pred prvou superstar vôbec, keď som ho ani nevidela, spolu s Adelou a famóznym Brunom, nezabudnem na sobotnajšie Cinefily, och, ako mi to len chýba, staré časy, Sajfa je tiež dzivý
nooo podla mna su obaja super....ale Pyco..je este lepsi...je vyraznejsi...lepsie vyzera na TV...lepsie vyjadrovacie schopnostiu ...a este aj humor ma lepsi...mn e viac sekne...ako sajfov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ja radsej Pyca ked uz tak..je dost v poho a fesak..ale inak nijak toto neriesim
To máš jedno
No u mňa tiež vyhráva Pyco...