Takže chcel by som sa vás spýtať aký máte nazor nato že pyramídy v egypte,antarktíde,amerike postavila mimozemská civilizácia ktorá nás už hrozne hrozne dlho sleduje . Povedzme si to takto v tej dobe aká technika by dokázala zdvihnuť kváder trebarz 70tono
zase presne rovnaké rie pyramídy nie sú. a podľa mňa je pyramídovítý tvar nejakým archetypom, alebo proste niečím k čomu prirodzene dôjde po tom, ako sa ľudia naučia niečo stavať. určite je s jednoduchou technikou ľahšie postaviť pyramídu ako napr. kocku.
všimni "připravuje expedici", a že článok "Publikováno 18.6.2013".
predbiehaš udalosti.
a "pyramídy na mesiaci" (očakávateľne) nevracajú žiadne výsledky ktoré by sa dali pokladať za relevantné. a zaujímalo by ma by si ty (alebo ktokoľvek) vedel že nejaké "pyramídy" na mesiaci boli postavené *presne* ako na zemi, keď ani nevieš ako boli postavené tie na zemi.
Plus na mesiaci by to bol v každom prípade asi tak o dve tretiny menší problém ako na zemi
Ale s tými pozemskými máš pravdu, aj dnešné technológie by mali problém niečo také dokázať.
Môj názor na to je, že tvoj koment je z dvoch tretín konšpiračná teória a z jednej tretiny poukazuje na to, že sme zatiaľ neprišli na to ako naše pyramídy vznikli.
a spolužiak mi raz hovoril, že pozeral dokument kde robili pokus s neviem čím, kde položili vec na rovný povrch stola napr. a z druhej strany tej veci ešte podložili kúsok papiera - vraj to ukazovalo malú odchýlku, a potom to skúšali na pyramíde a údajne tam tá odchylka nebola žiadna
neviem koľko je vtom pravdy, ale každopádne si myslím že mimozemské civilizácie existujú, navyše je to jediné možné scifi, takže to plne podporujem a aj keď netvrdím že pyramídy museli zásadne postaviť ufoni, každopádne by ma zaujímalo ako sa potom k takejo architektonickej veci dosiahlo
Mimozemštania sem davno doniesli nas ludi ako otrokov a potom nas tu nechali. A este predtym vyhubili dinosaurov samozrejme. Donutili nas s ich pomocou (magiou) postavit pyramidy co su brany do inych svetov, potom sa ale nieco stalo a oni museli odist .
@treskac@burble má tiež pravdu, pyramídový tvar je zaprvé vo všeobecnosti najstabilnejší (akože... absolútne zo všetkých, ako budova), prakticky pri akýchkoľvek rozmeroch, plus najšetrnejší z hľadiska materiálu, plus relatívne ľahko vzniká aj prirodzene.
ak by slnko bola gula o priemere 14 cm, Zem by bola velka 0,12 cm ... tot nas vyznam v ramci slnecnej sustavy ... ak by sme si porovnali slnecnu sustavu s velkostou nasej galaxie .... galaxia = 1 cm, slnecna sustava = 0,00002 cm
inac ... od nas sa na mesiac dostane svetlo za sekundu, k slnku za 8 minut, no z jedneho konca nasej galaxie na druhy za 100 000 rokov
este inac -- velkost galaxie 100 000 svetelnych rokov ... velkost zeme 0,04 svetelnej sekundy ....
tym chcem len povedat, ze ak si nieco nevieme predstavit, este to nemusi znamenat ze to nie je mozne
ze pyramidy postavili mimozemstania je rovnako fantazmagoricke, ako to ze to postavili otroci bez akej kolvek vyspelej technologie, len s pouzitim klad, lan, pripadne naklonenej roviny .... cize, kto vie ako to naozaj bolo ...
ps: myslim ze tie cisla katolici neovladaju .. aspon ti hlupi rozhodne nie
@piter09 mozno by prestali svoju pravdu tvrdohlavo prezentovat za jedinu spravnu ... ale ja viem, je to ich geneticke dedicstvo ... hoci ich vnimanie sveta a "patent na rozum" uz par krat dostali na frak ... a pozor nepisem o veriacich .. ale o katolikoch
Nechápem ako mohli v egypte vytvoriť všetky tie haluze , pyramídy , obelisky či jak sa to volá , s tými nástrojmi.
Buď NIEKTO dal vtedy tým ľuďom príslušné technológie aké na to treba alebo všetci historici a archeológovia na svete ojebávajú a egypťania proste normálnym rozvojom mali vlastné nástroje a techniku úplne inú ako sa dnes tvrdí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale vážne, ja nemôžem na toto objektívne odpovedať, ja som vyrastala na Dänikenovi
asi tolko k tomu!
» procproto.cz/zahady/podivne-...
všimni "připravuje expedici", a že článok "Publikováno 18.6.2013".
predbiehaš udalosti.
a "pyramídy na mesiaci" (očakávateľne) nevracajú žiadne výsledky ktoré by sa dali pokladať za relevantné. a zaujímalo by ma by si ty (alebo ktokoľvek) vedel že nejaké "pyramídy" na mesiaci boli postavené *presne* ako na zemi, keď ani nevieš ako boli postavené tie na zemi.
Plus na mesiaci by to bol v každom prípade asi tak o dve tretiny menší problém ako na zemi
Ale s tými pozemskými máš pravdu, aj dnešné technológie by mali problém niečo také dokázať.
Môj názor na to je, že tvoj koment je z dvoch tretín konšpiračná teória a z jednej tretiny poukazuje na to, že sme zatiaľ neprišli na to ako naše pyramídy vznikli.
a spolužiak mi raz hovoril, že pozeral dokument kde robili pokus s neviem čím, kde položili vec na rovný povrch stola napr. a z druhej strany tej veci ešte podložili kúsok papiera - vraj to ukazovalo malú odchýlku, a potom to skúšali na pyramíde a údajne tam tá odchylka nebola žiadna
neviem koľko je vtom pravdy, ale každopádne si myslím že mimozemské civilizácie existujú, navyše je to jediné možné scifi, takže to plne podporujem a aj keď netvrdím že pyramídy museli zásadne postaviť ufoni, každopádne by ma zaujímalo ako sa potom k takejo architektonickej veci dosiahlo
O mimozemských návštevách je dostatok dôkazov, takže tomu verím.
Mimozemštania sem davno doniesli nas ludi ako otrokov a potom nas tu nechali. A este predtym vyhubili dinosaurov samozrejme. Donutili nas s ich pomocou (magiou) postavit pyramidy co su brany do inych svetov, potom sa ale nieco stalo a oni museli odist .
inac ... od nas sa na mesiac dostane svetlo za sekundu, k slnku za 8 minut, no z jedneho konca nasej galaxie na druhy za 100 000 rokov
este inac -- velkost galaxie 100 000 svetelnych rokov ... velkost zeme 0,04 svetelnej sekundy ....
tym chcem len povedat, ze ak si nieco nevieme predstavit, este to nemusi znamenat ze to nie je mozne
ze pyramidy postavili mimozemstania je rovnako fantazmagoricke, ako to ze to postavili otroci bez akej kolvek vyspelej technologie, len s pouzitim klad, lan, pripadne naklonenej roviny .... cize, kto vie ako to naozaj bolo ...
ps: myslim ze tie cisla katolici neovladaju .. aspon ti hlupi rozhodne nie
tym chcem povedat, ze ak si nieco nevieme predstavit, este to nemusi znamenat ze to nie je mozne
Buď NIEKTO dal vtedy tým ľuďom príslušné technológie aké na to treba alebo všetci historici a archeológovia na svete ojebávajú a egypťania proste normálnym rozvojom mali vlastné nástroje a techniku úplne inú ako sa dnes tvrdí.
Ani jedno z toho neznie moc pravdepodobne