Máte už kúpenú nijakú pyrotechniku dajte aj foto, máte s ňou nijaké zlé alebo zábavné skúsenosti a aký máte na ňu názor. p.s. žiadne mudrovanie a vymyslené príbehy
zlu skusenost...s bratrancom ked sme hadzali "piratov" tak mu skoro odtrhlo dva prsty...bolo to tak mozno 8 rokov dozadu..odvtedy som sa toho ani raz uz nechytil...
Nezvyknem kupovať, ale vždy si pri téme pyrotechnika spomeniem na to, ako kedysi oca naháňala včielka po balkóne
Nemám rada ak sa pyrotechnikou ohrozujú ľudia (hádzať po niekom piráty, namieriť na niekoho rímsku sviecu a podobné "srandy" o ktorých počúvam po každom silvestri), nemám rada ak má niekto potrebu oslavovať štedrý večer pyrotechnikou a neznášam petardy a piráty a podobné veci, ktoré len vydávajú hnusné zvuky. (Ale ak sa na to dobre pozerá, môže byť )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale kaźdý rok mám asi tak 5 minútovú show na chate ...
tento rok asi bude tiež.
Petardy nepočítam tých mám 1k+
Nemám rada ak sa pyrotechnikou ohrozujú ľudia (hádzať po niekom piráty, namieriť na niekoho rímsku sviecu a podobné "srandy" o ktorých počúvam po každom silvestri), nemám rada ak má niekto potrebu oslavovať štedrý večer pyrotechnikou a neznášam petardy a piráty a podobné veci, ktoré len vydávajú hnusné zvuky. (Ale ak sa na to dobre pozerá, môže byť )
A zlé skúsenosti žiadne...nemám kúpené nič,spolieham sa na prskavky,ktoré zoženie @dee99
uzijem si ohnostroj v meste ten mi staci.
Videl si tie čo mam doma? Také chcem
Ak nie tie,tak daj typ
a btw, to "nijake" je strasne..
www.ekopyro.sk
čekuj tie ceny!!!