@marjy77 čital som nejake vyjadrenia tu v Belgicku, kedze mal byt v Boome na TMWL, vraj mal pankreatitidu a uz druhy rok mal velke zdr. problemy a pomaly ani live nevystupoval... a este do toho alkohol... pankreatitida je svina... zomrel na to kamoskin otec este pred patdesiatkou a v januari moj kolegy, ktorý mal len 41 r.
@marjy77 On mal viac zdravotných problémov, viem že mal vybratý appendix, a mal aj akútnu pankreatitídu a mal aj problém s alkoholom. Veď aj tú pankreatitídu si ževraj spôsobil stresom, alkoholom a nepravidelnou stravou, všelijakými fastfoodami. Mal mať aj depresie a ževraj mu už aj ten hudobný život liezol na nervy.
Mne umrela pred 10 rokmi prastará mama, vychovala 8 detí, tento rok by sa dožila 98 rokov. A to nikoho nesere! A koľko ľudí zomrelo a nikoho to nesere.
@tangerina keď v práci počúvaš rádio tak intenzívne, že ti vadí tuc tuc hudba, tak si môžeš dať aj sluchadla a pocuvat empetrojku s vlastným výberom napriklad ...
@24 to sa nedá mať 8hodín vkuse sluchátka, a ešte sa potom nebudem vedieť kvôli tomu rozprávať s kolegami, a sedieť v práci celý deň ticho tiež nie je výhra
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
@H8u návrat k starým dobrým 80´ Modern Talkjing, Pet Shop Boys a spol.
@Rosiegrace no je... a? aj Birdz je plný stále dookola rovnakých tém... a?
a fakt je smutné že zomrel, aj keď ja som ho nemala nejako veľmi rada, ale má/mal kopu super pesničiek, ktoré sú hudbou našej generácie