Ahojte! Sme začínajúca rocková kapela, máme za sebou prvý koncert, no vlastné skladby ešte nie sú v takom hojnom počte, aby pokryli celý program, tak by som prosila poradiť, nejaké dobré songy, či už z tuzemskej, abo zahraničnej tvorby. V kapele hrajú dve
Hej hej to by nebolo odveci ale ako skor by som vam radil iba sa inspirujte teda viete aby sa z vas nestal revival nejakej kapely bo to by ste sa zhovadili... Ale drzim palce a napis teda co konkretny aky styl rocku hrate konkretne
To je fajn bo fakt nechapem vyznam revivalov a ako je dobre ak hrate ine kapely bo aspon narazite na to co naozaj chcete hrat a budete mat nejaky vzor alebo vzory
Jukka my sme s kapelou hrali hlavne jednu kapelu ludom sa to pacilo a tearz Zuzik msz tu je playlist
slovenske : elan, horkyze, tublatanka, no name.... no name je homosexualny pop rock... ale tak odporucim TEAM to by vam sadlo mate ja klavesy... a potom zo zahranicnych nieco ako Nirvana, metallica....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Jukka - my máme aj svoje songy a nekopčíme jednu kapelu, ale tak rôzne, takže revival to nebude
slovenske : elan, horkyze, tublatanka, no name.... no name je homosexualny pop rock... ale tak odporucim TEAM to by vam sadlo mate ja klavesy... a potom zo zahranicnych nieco ako Nirvana, metallica....
jj, Alanis Morissette bol aj môj nápad, myslím, že z toho niečo bude A ešte má bodík u mňa aj Cranberries
Inak Vixen,kua to boli iné kočky