Pred 4 mesiacmi som sa spoznal s jednou úžasnou babou.Tak veľmi sme si rozumeli,že po 2 týždňoch sme si dohodli rande.Problem nastal až na tej schôdzke,spravil som niečo čím som ju zarazil (nič úchylné) a ona mi ušla s tým že ma už nikdy nechce vidieť.Zač
Nemali ste sa pred nou vysrať na stôl priateľu. Odpustite, že som sa takto vulgárne vyjadril, ale mne samému to prišlo prinajmenšom divné už vtedy, keď som videl na vedľajšom stole tú spúšť!!! Chápem, že ste chceli zaujať, ale mne ste vtedy skazili chuť do jedla a sebe...sebe ste, drahý priateľu skazil vzťah...
@hoperpohroma a ty si neni ujebaná, keď cudzých chalanov označuješ za idiotov? pritom ti vôbec nepríde divné, že baba si udáva 4 mesačné ultimáta? a ešte to obhajuješ tým, že je to krátka doba? nobrain girl..
no vyjebala by som sa na ňu. na svete je predsa toľko dievčat, a zabiť 4 mesiace čakaním na jednu, zvlášť keď ju ani ešte poriadne nepoznáš mi príde blbosť
@hoperpohroma a preco by mal na nu cakat? Este k tomu 4 mesiace?
Preco by si ju mal ZASLUZIT, co je viac nez on? Ano, v niektorych pripadoch je v poriadku pockat (napr. ked zena nechce este sex atd.) ale to uz pocitam s tym ze maju aky/taky vztah a nie prve rande a dava 4mesacne ultimata.
Moja rada je ze ser na nu, po svete beha miliony skvelych ludi, ktori ti nebudu davat 4 mesacne ultimata, nech si uz urobil hocico, taky vztah by nemal nikdy buducnost kym by sa jeden s vas nezmenil
@jackall@peter_piper@hoperpohroma sorry, že vám do toho leziem ľudia, ale aj mne to dojde od tej baby čudné...pohroma - nebolo by čudné, keby chcela, aby počkal so sexom (keby už spolu chodili), alebo tak, keby sa na to necítila...alebo aj so vzťahom, že by povedala, nech zatiaľ idú na to pomaly a tak. Ale prečo ZROVNA 4 mesiace? Boli spolu len na jednom rande a ona dáva ultimáta...ja by som čakala, že sa ten chalan na mňa vyserie, keby som mu toto povedala a ešte sa k nemu takto zachovala. Na druhej strane, boh vie, čo jej vyviedol on. Ale aj tak to jej chovanie je nejaké čudné...
Ja si myslím, že každý chalan, ktorý má reálny záujem a nechce babu iba pretiahnuť, počká, ale keď mu to tá baba normálne vysvetlí a odôvodní.
@nobile ja viem, že si zo mńa robíš prdel, ale myslela som to trochu inak. Ak by chcela, aby "počkal" - s čímkoľvek - tak s ním bude tráviť čas a keď sa bude na to cítiť, tak to spraví, či je to vzťah, alebo sex, alebo niečo iné...keby som chcela, aby chlap v niečom počkal, poviem mu, že chcem ísť na to pomalšie, alebo že ešte nie som pripravená, nech má so mnou trpezlivosť. Ale dávať akýkoľvek presný časový limit mi príde čudné. Ak nie je pripravená teraz, ako vie, že bude o 4 mesiace? Alebo že nebude pripravená aj skôr? Je to konina. O tie 4 mesiace sa jej možno vráti frajer zo zahraničia, alebo čo ja viem, ona porodí alebo niečo Proste dať presný časový úsek na emočné alebo psychické veci je konina.
@fleur1301 a mohla by som sa ísť potom pozrieť aspoň na jedno sedenie? Buď by som utiekla zhrozená, alebo by som sa dobre zasmiala, alebo by som sa dačo priučila Alebo by som našla spriaznené duše!
chlape jeb sa na ňu, pro jedno kvíti slunce nesvíti, byť na tvojom mieste tak ona je tá posledná ktorú by som chcel vo svojom živote ešte niekedy vidieť.. a pozri, koľko nádherných dievčat sa tu dá zbaliť aj na birdz-i
mimochodom, toto som už zažil, tiež že čakaj hento toto.. si so mnou robila čo chcela a ja debil som dupkal kam sa pískalo.. viac to nikdy v živote neurobím, buď chce alebo nechce, ak nechce tak nech páli niekam .. nepoviem kam, bol by som neslušný :3
@nobile pan je labuznik teda, ... sa divim, ze si ten lubrikant nepotieral po spicke penisu a nedrazdil si potom prostatu, bajuze by sa ti vykrutili od rozkose,
@nobile a @fleur ja sám netuším prečo práve 4 mesiace Ked som sa jej na to spýtal,tak to okomentovala slovami ,,sklamal si ma,dalšiu šancu dostaneš až o 4 mesiace,do vtedy by som už mala byť zadaná,zatiaľ sa tvár ako keby si ma nepoznal,, Ako som očakával,nikto sa do nej nezaľúbil Väčšinou o nej hovoria že neni pekn,ale to je totál kravina,to že má kilečko navyše je iba +,načo mi je vyžla? Potom som ešte zistil že jedna z jej kamarátok si vymyslela príbeh,podľa ktorého som ju mal zvádzať.Dnes ked ma s nou videla tak ma dobre neprepichla očami A to som jej nikdy nič nespravil
Zobral som to všetko do vlastných rúk a v pondelok sa s nou vidím na schôdzke,po tom čo mi hovorila jedna z jej kamarátiek,bude ľahké si ju získať
@hoperpohroma nazvala si ma idiotom,tak že som ťa právom nazval kurvou.A ako tu už niekto spomenul,prečo by som mal čakať 4 mesiace po prvom rande? Keby povedala 1-2 týždne tak ok,prežijem to Ale 4 mesiace pre úplnú kravinu?
@candy to znáš takú babu ako je ona som ešte nestretol A to ich poznám veľa,splna všetky moje kriteria Ale ak mi toto urobí aj v Pondelok,tak fakt sa na nu vyjeb**m
@fun to isté som si hovoril,ked mi vynadala.Celý čas som sa jej vyhýbal,ked som ju zbadal tak som ju obchádzal oblúkom.Nemohlo sa stať aby išla rovnakým spojom ako ja.Robil by som to doteraz,keby som nespoznal jej najlepšiu kamarátku(ktorá sa stala aj mojou najlepšou kamarátkou).Cez tú začali ku mne kolovať rôzne informácie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
inak aj mna to zaujima, čo si jej urobil? seriozne, chcem vedieť čo ju akože tak naštvalo/vyplašilo/whatever
a no brain oznacuj svoju mamku
Preco by si ju mal ZASLUZIT, co je viac nez on? Ano, v niektorych pripadoch je v poriadku pockat (napr. ked zena nechce este sex atd.) ale to uz pocitam s tym ze maju aky/taky vztah a nie prve rande a dava 4mesacne ultimata.
Moja rada je ze ser na nu, po svete beha miliony skvelych ludi, ktori ti nebudu davat 4 mesacne ultimata, nech si uz urobil hocico, taky vztah by nemal nikdy buducnost kym by sa jeden s vas nezmenil
@jackall @peter_piper @hoperpohroma sorry, že vám do toho leziem ľudia, ale aj mne to dojde od tej baby čudné...pohroma - nebolo by čudné, keby chcela, aby počkal so sexom (keby už spolu chodili), alebo tak, keby sa na to necítila...alebo aj so vzťahom, že by povedala, nech zatiaľ idú na to pomaly a tak. Ale prečo ZROVNA 4 mesiace? Boli spolu len na jednom rande a ona dáva ultimáta...ja by som čakala, že sa ten chalan na mňa vyserie, keby som mu toto povedala a ešte sa k nemu takto zachovala. Na druhej strane, boh vie, čo jej vyviedol on. Ale aj tak to jej chovanie je nejaké čudné...
Ja si myslím, že každý chalan, ktorý má reálny záujem a nechce babu iba pretiahnuť, počká, ale keď mu to tá baba normálne vysvetlí a odôvodní.
Preco prave 4? Preco nie 2?
Alebo rovno 6?
Nejaky okultny vyznam skryty bude v tom!
Preco si vsetci myslia, ze si z nich robim prdel?!
Ja nad tym uvazujem rovnako, ako ty. Proste nechapem preco mu dala nejaky presny casovy horizont a preco prave toto casove rozpatie?
Nedalo mi to spat celu noc, bez srandy!
@tasha5 naopak, to vy si neuvedomujete, ze ja skoro vsetko myslim uplne vazne!
Njn obzeral som si bajuze v zrkadielku a popritom som si pohonkaval
Druhu ruku som macal do taniera plneho lubrikantu a spokojne som ho papkal :3
Obcas som si nim potrel aj bajuz a vytesoval sa ako rajcovne sa leskne :3
A aký si mal, ten piňacoládový?
Terraz budeš mať pri sebe sladkosť, kdekoľvek sa pohneš!! Oblížeš fúz a ideš
"Passion Cherry" som mal
Jj doteraz som oblizoval iba med a polivku, odteraz to bude tasty flavoured lubricant ^-^
mimochodom, toto som už zažil, tiež že čakaj hento toto.. si so mnou robila čo chcela a ja debil som dupkal kam sa pískalo.. viac to nikdy v živote neurobím, buď chce alebo nechce, ak nechce tak nech páli niekam .. nepoviem kam, bol by som neslušný :3
@matwejo vidim, ze aj ty si labuznik
Zobral som to všetko do vlastných rúk a v pondelok sa s nou vidím na schôdzke,po tom čo mi hovorila jedna z jej kamarátiek,bude ľahké si ju získať
@hoperpohroma nazvala si ma idiotom,tak že som ťa právom nazval kurvou.A ako tu už niekto spomenul,prečo by som mal čakať 4 mesiace po prvom rande? Keby povedala 1-2 týždne tak ok,prežijem to Ale 4 mesiace pre úplnú kravinu?
@dokonalygentleman čože??
@candy to znáš takú babu ako je ona som ešte nestretol A to ich poznám veľa,splna všetky moje kriteria Ale ak mi toto urobí aj v Pondelok,tak fakt sa na nu vyjeb**m
@jackall ty si môj človek
@fun to isté som si hovoril,ked mi vynadala.Celý čas som sa jej vyhýbal,ked som ju zbadal tak som ju obchádzal oblúkom.Nemohlo sa stať aby išla rovnakým spojom ako ja.Robil by som to doteraz,keby som nespoznal jej najlepšiu kamarátku(ktorá sa stala aj mojou najlepšou kamarátkou).Cez tú začali ku mne kolovať rôzne informácie
Dám tomu ešte 1 šancu,hádam to vyjde