ja ich nosim rad len na treningy a dakedy von ked sa hodia.. ale inak poltopanky vzhladom na to ze asi by vyzeral v bratislave 17r chalan v lakovkach divne cult 4ever
Nosím ich skoro stále, samozrejme že nie jeden pár, striedam ich
A hlavne kvôli tomu, že mám vybočený palec a ak si obujem niečo elegantnejšie, mám potom ošúchaný celý palec :/
Rada by som chodila obutá aj v niečom inom, ale nedá sa, hlavne v zime, cez leto sa ešte dá, obujem si aj šlapky alebo sandále, ale to tiež musím dávať pozor, aby som si kúpila také, ktoré mi nebudú neskôr pri chôdzi robiť problémy.
To je ale dlhá veta
ja ich mám fakt rada.nosím ich tak dlho ako sa len dá a v zime musí byť fakt zima a snehu,aby som si obula konečne zimné čižmy.žabky,botasky,balerínky,všetko pohodlné a všetko čo nosím rada.
ja vždy a všade nestíham a preto je toto vhodná obuv pre mňa,všade bežím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Milujem
A hlavne kvôli tomu, že mám vybočený palec a ak si obujem niečo elegantnejšie, mám potom ošúchaný celý palec :/
Rada by som chodila obutá aj v niečom inom, ale nedá sa, hlavne v zime, cez leto sa ešte dá, obujem si aj šlapky alebo sandále, ale to tiež musím dávať pozor, aby som si kúpila také, ktoré mi nebudú neskôr pri chôdzi robiť problémy.
To je ale dlhá veta
ja vždy a všade nestíham a preto je toto vhodná obuv pre mňa,všade bežím