A kde je možnosť, že sa pri nich v poslednom čase ani nedá báť nakoľko sú to také sprostosti, že nemajú hlavu ani pätu a ide tam len o to vymyslieť čo najnechutnejšie vraždy?
@snehovavlocka No, to by bolo obtiazne. Lebo v tom pripade by si musela byt zaroven Ty moja Birdz-mamicka a to uz sa mi zda mierne biologicky prekombinovane, povedzme . PS: horory mozem pozerat vyhradne bez zvuku, lebo ten ma desi este ovela viac, nez obraz (obycajne). Takze ak si vypneme zvuk a otocime sa k televizii chrbtom, tak by to mozno nemuselo mat take nocno-morove nasledky
nemam rada primitivizmy, v ktorych len ukazuju mucenie a zabijanie na enty sposob, cize nie, nepozeram, kvalitne thrillery su uz o inom - neskutocne sa bojim veci s psychikou, myslou atd - bojim sa psychothrillerov, z hororov mi je jedine zle. (neskutocne citlivy zaludok). a pohlad na krv mi nie je prijemny.
@flussica , uplne sa stotoznujem - v hororoch ma vzdy dostane ten zvuk, nenavidim strasidelnu hudbu - samotny pohlad so mnou nic nerobi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
(z paranormal activity nespim doteraz jak si spomeniem na urcite frazy
@flussica , uplne sa stotoznujem - v hororoch ma vzdy dostane ten zvuk, nenavidim strasidelnu hudbu - samotny pohlad so mnou nic nerobi.