@mielikki Ja zostanem hliadkovať v hlavnom stane a ona pôjde na supertajnú misiu (no tak nie super, iba tajnú, keďže vie o tom polka birdzu, ale kuklu bude mať isto)
@snehovavlocka Ahaaa, no ved mi to prislo trosku divne ..
Tym ma oficialne pozyvas na obrad ? Mozem byt imaginarne virtualne fiktivna krstna mama z osmeho kolena zo strany otca brata sestry dedka babkinej? A nechces to rovno odbavit v tom Poprade, ked uz tam budes mat so sebou slusne oblecenie ?
@flussica Žeby som vyšachovala nevestu a spravila vlastnú ceremóniu? No, takže chceš sa zúčastniť? Ale priamo v PP to tuším nebude, neviem, či trafíš, tak sa poponáhľaj potom, lebo dlho tam nebudem. A možno ma spoznáš v dave ľahko, budem mať na sebe vrece, lebo stále si nemám čo obliecť.
@snehovavlocka Tak.. nemyslela som to uplne doslovne, ze hostitelom preberies aj obradne siene a vsetko si privlastnis, ale potom niekedy niekde .
No.. ako tak predvidam, asi to aj tak nevyde - ja este ani presne neviem, kde budem sama ubytovana a.. kks, bud to pod riesit do TS-ky, alebo nic, lebo by tu bolo este vela zadrhelov . (Napr. kedy tam presne budes, ako dlho, kde presne tam budes, ze ci vobec budem/e mat pristup ku komunikacnemu spostredkuvatelovi=internetu etc.. kapisto .)
Ale akeze vrece, ved mas este trosku casu na to, nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale je to strašne nepohodlné...
čo máte s mečmi
a inak, krstiny ešte neboli!
Tym ma oficialne pozyvas na obrad ? Mozem byt imaginarne virtualne fiktivna krstna mama z osmeho kolena zo strany otca brata sestry dedka babkinej? A nechces to rovno odbavit v tom Poprade, ked uz tam budes mat so sebou slusne oblecenie ?
No.. ako tak predvidam, asi to aj tak nevyde - ja este ani presne neviem, kde budem sama ubytovana a.. kks, bud to pod riesit do TS-ky, alebo nic, lebo by tu bolo este vela zadrhelov . (Napr. kedy tam presne budes, ako dlho, kde presne tam budes, ze ci vobec budem/e mat pristup ku komunikacnemu spostredkuvatelovi=internetu etc.. kapisto .)
Ale akeze vrece, ved mas este trosku casu na to, nie?