Volil som Gasparovica. predsa nebudem volit Radicovu to je ako by som volil Dzurindu. Nevadi mi zena prezidentka ale Radicova nema prirodzeny respekt ako naprilad Gasparovic.A to by prezdient mal mat.
Vsimam ze vela 18 rocnych ludi ide volit len pre sympatie...Ja by som dal volebne pravo az v neskorsom veku ...preoze niektori volite lebo chcete naprikald zeenu prezdinetku a pri tom ani nepoznate jej nazory a podobne. Zda sa mi to ubohe
@5@8 a gasparovic sa vam zda lepsi? predsa ten ani nevie co rozprava, si mysli pojmy s dojmami. Nema sajnu o com je prezident.
Poviem vam jeden postreh. Ked tu bola anglicka kralovna, tak ujo Gaspar ju chcel silnou mocou vytrepat hore na lomnicak. Ale kralovna odmietla. A viete preco? Pretoze nas prezident je DEBIL, a kralovna vie co to je byt hlavou statu. Kralovna sa chce stretavat s ludmi, a nie s kamzikmi. Preto sa aj velmi tesila na hokejovy zapas, hoci neviem ci uz niekedy hokej videla.
Jednoducho Gaspar je pako. Je mi zle z takeho prezidenta.
Ked som mal stvrtacku rozlucku s tablom, tak akurat bol v meste aj Gaspar. A ked sme sa s nim fotili, tak sa s nami dal do reci. Povedal nam ze "ked zvladneme maturu, tak budeme mat za sebou tu najtazsiu skusku za sebou, lebo na vysokej skole sa budeme ucit uz len to, co nas zajima" . No, ked mi toto poveda, tak som mal chut sa mu vysmiat do xichtu... je to pako. Je to uz naozaj stary ()uj(o)
PRETO VOLIM RADICOVU, ktora vie co ma robit, vie ze ludia su dolezity, je to zena, a zeny maju ine citenie ako muzi, a je spravna. A vobec sa nevtiera...
RADICOVA NA HRAD!
Preto ani nemusim pripominat ze ist volit je obcianska POVINNOST, takze som volit bol a aj budem volitz dalej.
@12@tenario akoze Gaspar Ivanovic ma respekt? U koho prosimta? U tych starych babiek a dedkov? Ci u tych ludi co maju skoncenu maximalne zakladnu skolu, alebo SOU? Zamysli sa nad tym co pises.
@tenario : pretoze gasparovic je trapny dedo a radicova je predsa len vzdelanejsia, inteligentnejsia, ma dobre vystupovanie a neobvinuje ako ta trapna murarka martinakova co sa iba pchala do kamery, studovala to co treba a je proste lepsia ako ten ujko.
@seagull1 vidim ze tvoja inteligencia je "vysoka" ked tu urazas ludi co skoncili SOU. Poznam kopu inteligentnych ludi co nemusia mat vysoku a povysovat sa nad ostatnimi napriklad ako ty
ci to bude zena alebo muz aj tak budeme stale v tych istych srac.ach.....a ja nemozem volit, tak sa nad tym nejako nezaoberam......ved prezident nema skoro ziadnu pravomoc, ide oto, ako bude reprezentovat krajinu! myslim, ze radicova, by to vedela lepsie, kedze ovlada jazyk!!!
@24 Radicova je vzdelanejsia ako Gasparovic aj skusenejsia? Sa skus pozert kolko je ona na politickejs cene a kolko Gasparovic. Trapny dedo? Uz len toto vyjadrovanie svedci o niecom. A teraz sa nebavime o Martinakovej
@tenario : povedz jediny dovod preco by mal byt gasparovic znova prezident. aby nebola radicova? alebo mas aj nejake ine dovody....napriklad ze ma rad ludovu hudbu alebo co?
@30 prebiha teraz som sa strasne zasmial Ty si myslis ze prezident na SLovensku je to iste ako prezdient v Amerike? Ukaz mi jeden maly stat ako SR kde ma prezident nejake slovo. Ci uz tam bude Radcova alebo Gasaporic vzdy to budu len babky. A co spravil pre Slovensko? To ja neviem a tak isto ani ty to nevies. Hlavny je tu Fico a nie prezident ...Ale vzdy lepsie je ekd tam bdue clovek ktoreho podporuje Fico ako tam ma byt Radicova /Dzurinda" na co to bdue dobre? Ze Slovensko bude na tom stale horsie ked sa budu hadat dve strany. Rozmyslaj trocha
@26 Tak si si mohol všimnut že sa chovať vobec newie.... taký truľko v diplomacii.... a názory??...ona ich aspon ma ..za to Gašparovič žiaden nemá...robí len to čo mu howorí Fico...
@seagull blbo to vyznelo Ja som tiež proti gašparkovi Len hovorím že radičová mi je tiež na pohľad nesympatická, napriek tomu z kandidátov mi je svojimi názormy najbližšie a to je pre mna rozhodujúce
@peb17 Ty si urcite inteligentka ked chces volit prezidenta podla toho ci je stary alebo mlady Moj nazor mas tu » www.birdz.sk/webka/tenario/b... clanok som pisal uz davno a nejake veci by som v nom zmenil ale enchce sa mi. Ale len viac negativ na nu by bolo.
@33 no, vidim ze sa do toho uzasne vyznas. Prezident ma pravo VETA. A verim tomu, ze Radicova bude vediet rozprudit dialog medzi opoziciou a koaliciou. Praveze ona bude POTREBNA. Je tu kriza, a v case krizy bude treba setrit a rozumne rozmyslat. A myslim ze socialna politika Fica, toho co sa s konom zrazil, urcite neprispeje statu v case krizy. Preto verim, ze ak aj budu prijmat nove zakony, tak Radicova ich bude posielat nazad, podla najlepsieho svedomia a vedomia, narozdiel od zavodnika-penzistu Gaspara.
Prezident ma aj reprezentativnu funkciu. Gaspar robi vo svete len hanbu. Nevie cudzie jazyky, pletie si slova a podobne. To su uz znamky staroby, a mal by ist kade lahsie...
Preto treba prezidenta, ktory bude spajat, nie rozdelovat, alebo nic nerobit. A Gaspar mal tu sancu ukazat, co v nom je, ale NEUROBIL TO!!!
mat ženu prezidentku by mi nevadilo ale mať Radičovú to by mi vadilo. Ju volili iba preto že stále sa pretrčala v telke vo všeliakých programoch ako napr. Na streche , Smotánka ... tak nevravím že Gašparovič je lepší ale tak z týchto dvoch by som bola radšej keby to vyhra Gasparovič
@43 nikdy som nepovedal ze sa vyznam len triezvo rozmyslam Takze Radicova ma lepsie vyjadrovanie ako Gasparovic ? zase si ma rozosmial...Koncim na tuto temu nema to zmysel...Som rad ze je premier Fico a nechapem co ti na nom vadi ..to asi ani sam nevies..len ta bavi byt iny ako vacsina asi
Nepôjdem voliť, je to blúdny kruh. Človek sa do toho dostane ani nevie ako, spočiatku nevinne, s dobrými úmyslami a zrazu sa ocitne v najvyššom štádiu závislosti - bude voliť sám seba.
aj keby som mohol nevolil by som a ja by som bol zato aby nevolil takmer nik aby nebolo dost percent zucastnenych vo volbach, celkovo politici v nasej krajine
neurazte sa ale podla mna to je takto: Gasparovica volia lahko ovplyvnitelny menej inteligentny ludia z nissej vrstvy....Radicovu volia inteligentnejsi ludia ktory ju beru ako mozne zlepsenie sucasnej politiky aj ked mozno nieje idealny kandidat(ako ovama ale ne) ja som volil Radicovu pretoze nepodporujem populisticku politiku a pan Gasparovic je celkom slusne popleteny clovek...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
Žena by mi nevadila.
Bližšie som sa vyjadril už 3 krát v predošlých diskusiách
Lenže mne nejde o sympatie, ale o volebný program a názory :p
Poviem vam jeden postreh. Ked tu bola anglicka kralovna, tak ujo Gaspar ju chcel silnou mocou vytrepat hore na lomnicak. Ale kralovna odmietla. A viete preco? Pretoze nas prezident je DEBIL, a kralovna vie co to je byt hlavou statu. Kralovna sa chce stretavat s ludmi, a nie s kamzikmi. Preto sa aj velmi tesila na hokejovy zapas, hoci neviem ci uz niekedy hokej videla.
Jednoducho Gaspar je pako. Je mi zle z takeho prezidenta.
Ked som mal stvrtacku rozlucku s tablom, tak akurat bol v meste aj Gaspar. A ked sme sa s nim fotili, tak sa s nami dal do reci. Povedal nam ze "ked zvladneme maturu, tak budeme mat za sebou tu najtazsiu skusku za sebou, lebo na vysokej skole sa budeme ucit uz len to, co nas zajima" . No, ked mi toto poveda, tak som mal chut sa mu vysmiat do xichtu... je to pako. Je to uz naozaj stary ()uj(o)
PRETO VOLIM RADICOVU, ktora vie co ma robit, vie ze ludia su dolezity, je to zena, a zeny maju ine citenie ako muzi, a je spravna. A vobec sa nevtiera...
RADICOVA NA HRAD!
Preto ani nemusim pripominat ze ist volit je obcianska POVINNOST, takze som volit bol a aj budem volitz dalej.
Inac ked tak podporujes Gasparovica, tak nam urcite budes vediet povedat, ze preco? co take urobil pre Slovensko za poslednych 5 rokov?
clanok som pisal uz davno a nejake veci by som v nom zmenil ale enchce sa mi. Ale len viac negativ na nu by bolo.
Prezident ma aj reprezentativnu funkciu. Gaspar robi vo svete len hanbu. Nevie cudzie jazyky, pletie si slova a podobne. To su uz znamky staroby, a mal by ist kade lahsie...
Preto treba prezidenta, ktory bude spajat, nie rozdelovat, alebo nic nerobit. A Gaspar mal tu sancu ukazat, co v nom je, ale NEUROBIL TO!!!
OFF