Radio Expres ma uz serie dlhsiu dobu. Hraju tam stale dookola to iste a to kazdy den. Zachvilu napisem cely playlist ktory tam pustaju. Niekedy si myslim, ze tam maju napalene 2 CD v mp3-kach a Cmorika a Pehu maju nastavene na kazdu hodinu. To je dobre na
a nato si prisla az teraz?hned ako vzniklo vedel som ze to je shit,lenze ho pocuvalo skoro cele Slovensko a preto sa zacali komercne spravat aj ostatne radia...co bola skoda...hlavne v pripade funradia.
Skuste pocuvat Funko a tiez vas jebne, tiez furt dokola. Je to o tom istom, vsetky radia.. Cele jeble SVK, vsade rodinkarstvo, kamaratstvo, nic samostatne fungujuce, vsetko ovplyvnene za ucelom zisku..hnus.
Funko je uz komercnejsie nez EXPRES. Ja mam EXP nastaveny len pre spravy na cestach ci jak sa to vola a aj to mi to prerusi CD. Radia na slovensku stoja zahovno. Este ze chytam na satelite Rock Antenne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
napriklad fm alebo radiosity.
Marttina: uz som preladila ale zial nepomohlo
Majlos: Vsetky CD mam uz opocuvane ale planujem
si ist kupit nejake nove
Typek: nemam playlist to bolo iba obrazne
Markonix : vyborny napad s tym birdz radiom urcite by si ziskal aspon mna ako posluchaca
Skúste RádioMax