Ket som v skole mala prezentaciu o tejto skupine setci na mna len vymleto pozerali...po chvilke sa ma spoluziacka spytala ci je spevak skupiny v pohode lebo tak nevyzera tazee svetoznama skupina u nas neznama alebo su moji spoluziaci mimo ?
bože, ved tu hovorime o legende rovnajucej sa R.E.M. alebo The Cure!!! zobudte sa! ako ich niekto kto ma rad hudbu a vela pocuva nemoze poznat? ak sa k nim doteraz niekto nejakou cestičkou vobec nedostal, to je potom vkusom a kvalitou uplne vedla. Ved ked len poznat "OK Computer". To je fantasticky album navždy pevne vryty do historie hudby.
@21 keď malo Funradio ešte inú štruktúru a program, tak ich hrávali aj tam.. síce len Karmapolice a Creep, ale aj to je niečo.
Poznám veľmi veľa ľudí, čo aspoň poznajú Radiohead, vedia, čo robia a vedia, prečo sa im nepáčia. Rovnako poznám veľa ľudí, ktorí Radiohead milujú. Ale najviac poznám ľudí, ktorí nevedia ani to, kto to vlastne sú.
Slovensko je tak celkovo v oblasti hudby zadubené. Minule som bola v šoku, že ľudia nepoznajú jednu z najkultovejších a najslávnejších skladieb na svete: Joy Division - Love Will Tear Us Apart...
Ja som Radiohead spoznal niekedy v januári tohto roku na lyžiaraku. Majú super tvorbu, ale album Pablo Honey sa mi nepáči. V triede je viacero RH pozitívnych, ale veľa ho nemá rado ale aspoň vie čo sa im na ňom nepáči.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Mal som kedysi prudke RH obdobie
verim na ich ucast na buducorocnej Pohode
a ked to vyjde, tak uz 4 kapely pred Radiohead tam stojim uplne v predu
ja by som tam stala uz od rana... to by bol jeden z vrcholov mojho zivota
@11 to mas jasne, ze budem v zakulisi
a podla mna ich pozna vela vela ludi, ale tinedzeri asi netvoria vacsinu ich publika to bude dovod, preco ich tvoji spoluziaci nepoznaju
ze na pohode hmm ta ja by som tam nesla lebo by som umrela od stastia ale bola by to aspon krasna smrt...
NAJSAMLEPSEJSIA kapela jaku poznam to je a aky uz by mal ten zivot zmysel keby som ich nepoznala?...no neviem fakt...
A pred štyrmi mesiacmi som videl There There na musicboxe
A prečo sú na Slovensku takmer neznámi? Odpoveď je jednoduchá, RH pozitívny ľudo je väčšinou s trojciferným IQ
Poznám veľmi veľa ľudí, čo aspoň poznajú Radiohead, vedia, čo robia a vedia, prečo sa im nepáčia. Rovnako poznám veľa ľudí, ktorí Radiohead milujú. Ale najviac poznám ľudí, ktorí nevedia ani to, kto to vlastne sú.
Slovensko je tak celkovo v oblasti hudby zadubené. Minule som bola v šoku, že ľudia nepoznajú jednu z najkultovejších a najslávnejších skladieb na svete: Joy Division - Love Will Tear Us Apart...
Takže slečna, to nie je len tvojimi spolužiakmi
» www.last.fm/event/1021006...
je to vôbec prvýkrát, čo prídu do ČR, najbližšie nám zatiaľ boli na Szigete. ja sa tam tak tešííííííííííííííííííím
(A)