Kolega mi dnes pripomenul to rádio, a úplne mi to pripomenulo detské časy Pamätáte si na to rídio na kazety ktoré malo na reprudktore 4 svetielka ktoré ste zapli a blikalo to? Mali ste v detstve a v tej dobe keď to bol hit? Na čo si ešte také spo
je to až príliš staré na to, aby sa to niekde zachovalo... tiež neviem, ako sa to volá, ale podľa opisu presne viem, čo myslíš...( a naozaj to boli len 4svetielká? nie viac?
@nathalicatko Je to až príliš staré na to aby sa uchovalo v mojej pamäti koľko svetielok to malo No fakt, bol to hit veľký, ale tiež čosi sa mi vidí že to malo asi viac, a blikalo to po dve farby naraz či? Neviem už nie som si istý, každopádne..Zhasnuté svetlo v izbe zapnuté svetielka a hudba a obdivovalo sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
je to až príliš staré na to, aby sa to niekde zachovalo... tiež neviem, ako sa to volá, ale podľa opisu presne viem, čo myslíš...( a naozaj to boli len 4svetielká? nie viac?