Strašne veľa vecí ma v tejto dobe potešilo a ešte naviac sa teším z hodov okolností idem tiež do Talianska a okrem toho veľa iných plánov, až si to nezaslúžim. Ale som vďačný za všetko.
(Niekedy sa citim na tak primitivnej urovni, ze mam pocit ze ma okrem spanku, vyhravania hier, telesneho zblizovania, jedla, penazi a mimotriezvych stavov nic netesi.)
Som strasna viem.
Velmi ma potesil modry jednorozec ale ako fakt A potesi ma ak dneska sa hecnem a prekonam lenivost.
A ked budem mat uz po obhajobe.
Dnes ma potesilo sushi s birdzacikom s ktorym som bola radsej miesto toho aby som sa ucila na skusku na ktoru som sla bez toho aby som si nieco pozrela a dala som ju na B! (happy)
Ale prestali robit sushi v podniku kde sme chodili
@dee99 tým ale najviac si ma potešil , keď už som bola doma..a nejak okolo pol jednej si mi napísal, že ma máš rád a keď som si to ráno našla, tak ma až zahrialo *viac takýchto*
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Som strasna viem.
Velmi ma potesil modry jednorozec ale ako fakt A potesi ma ak dneska sa hecnem a prekonam lenivost.
A ked budem mat uz po obhajobe.
Teším sa z dnešného tetovania a na zajtrajšiu kaderníčku
a ďalej sa veľmi teším z toho, že je tu možnosť, že cez leto zdrhnem tomu teplu niekam na sever
Ale prestali robit sushi v podniku kde sme chodili
a teším sa na grilovačku a na festivaly