Ale samozrejme najlepšie je obe veci. ALe aj keby len si s tým človekom odbre rozumiem, to je úplny zaklad. Dolezite je si s partnerom rozumieť, milovanie je tiež podstatné, ale tak...človek si vie pomocť aj sám , človeka ktorému veríš a rozumieš si s ním maximalne, to je unikátne! to sa lahko nedá nájsť....
Co je toto za svet ? To akoze fakt kebyze mate moznost zit bud so super clovekom s ktorym si budete rozumiet alebo zit s kktom / picou co sa neznesiete ani 5 minut tak si vyberiete druhu moznost len preto aby ste si mohli raz za cas dobre zajebat ? ja asi fakt nepatrim na tento divny svet
@torpedo08 Neber toto príliš vážne, sú tam len dve odpovede a preto autor niečo cielene hľadá..... ani jedna možnosť nie je na dlhotrvajúci vzťah tak čo? Daj si aj za mňa, nazdravie
@hagelslag ale preco by nebola ta prva moznost na dlhy vztah ? Sak co no nejaky ten sex by mali a hotovo no tak si nejak pomozu aby to bolo lepsie... lebo toto teda znamena ze ten co nema v sexe nejake extra schopnosti je odsudeny na vecnu samotu (ak teda nema milion na konte) no ale sak comu sa cudujem taky je zivot
A dam si trochu vinka aj za teba neboj
@torpedo08 Lebo minimálne jeden z nich to bude hľadať "inde" ... ak nejsi asexuál, tak neviem prečo sa tak pýtaš to musí byť pochopiteľné....máš vedľa seba babu, testosterón ti pumpuje vo dne v noci v krvi a zrazu, ehh...nič moc moja si síce fajn, ale budeme len kamaráti
@hagelslag tak co ja viem asi som istym sposobom no bude to sposobene aj tym ze ziadny sex nemavam tak to nejak takto vidim ale tak zas asexual byt nemozem sak honim aj 2 krat denne
toto je ta otazka na ktoru nedokazem dnes este odpovedat, nech uz by som sa rozhodol pre ktorukolvek z tych moznosti, bol by som smutny v takom vztahu a nenaplneny
ked si nesedite v sexe, je to velmi frustrujuce a skor ci neskor sa to prejavi aj na tej "vztahovej" stranke veci
osoba s ktorou si nerozumiem - s takym clovekom by som nemohla mat vztah
osobe s ktorou by som si rozumela ale sex by nebol bohvie co - by som sancu dala - aby sme na tom zapracovali, ale dala by som tomu takych 9 bludistakov z 10tich ze by sa ten vztah rozpadol...a nebudem sa tvarit ze nie, mozno by som ten rozchod aj sama iniciovala
a nie, nehanbim sa za to, ze si myslim ze sex vo vztahu je dolezity.
Sex nie je niečo hotové a nemenné, tiež je to o spoločnej ceste kedy sa dvaja spolu učia prežívať i toto.
Ak sa človek slobodne rozhodne milovať druhého za všetkých okolností po celý život, nemá čo riešiť.
A pripájam článok k téme, kde sa píše i toto:
Láska nie je výsledkom adekvátneho sexuálneho uspokojenia, ale sexuálne šťastie rovnako ako hlboké poznanie druhej osoby je výsledkom lásky. Nie sú to chýbajúce vedomostí o „technikách“, ale zábrany, ktoré nám nedovoľujú milovať druhú osobu a žiť plnohodnotný vzťah. » psychoblog.sk/laska-a-sex-su-...
@dee99@28 to je síce rozumné a máš moju hviezdičku...ale ak chceš mať s partnerkou aj naďalej fajn vzťah, nemal by si ju podvádzať..no nakoľko sex s ňou ťa bude nudiť a nebude ti vyhovovať, je dosť možné, že si nájdeš milenku, alebo ak budeš charakternejší, tak ten vzťah jednoducho ukončíš, aby si jej nemusel ubližovať neverou.. ale v každom prípade to skončí zle. lebo sex do vzťahu jednoducho patrí. a zlý sex je ako studená pizza (mne síce studená pizza nevadí..ale nevychutnám si ju a ani ju nevyhľadávam..a potom je človek hladný..viete ako )
Pokiaľ partner netrpí nejakou vážnou sexuálnou úchylkou alebo chorobou, prípadne nie je impotent....a ja nemám za sebou nič s čim by to šlo aj porovnávať (veľké množstbo bývalých) tak najprv láska a potom príde všetko ostatné, a teda sex si budem užívať už len preto, že je to s milovaným človekom a nebudem riešiť techniky
mozno to tu uz niekto spominal ale neviem si celkom predstavit situaciu, v ktorej by som si rozumel s clovekom natolko, ze by sme spolu tvorili par v konvencom ponimani, no zaroven by nam to neklapalo v sexe. ak si s niekym navzajom rozumieme, predpokladam, ze sme natolko mentalne a emocne zdatni, ze sme schopni vyriesit tak banalnu vec, ako je mozne pociatocne sexualne nesuznenie. ak by tam nejake bolo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Ale najlepsie oboje
No ale ked to raz nefunguje v sexe tak asi by som necakala ze raz bude.
Ale samozrejme najlepšie je obe veci. ALe aj keby len si s tým človekom odbre rozumiem, to je úplny zaklad. Dolezite je si s partnerom rozumieť, milovanie je tiež podstatné, ale tak...človek si vie pomocť aj sám , človeka ktorému veríš a rozumieš si s ním maximalne, to je unikátne! to sa lahko nedá nájsť....
Jaska že naj je mať aj aj. Ale keby si nemal inú možnosť čo by si si vybral.
Sex je síce dôležitý ale s na p*cu povahou sa žije horšie ako s na p*cu sexom...
/1148478-status.html" target="_blank" title="Linka na stránku birdz.sk">» birdz.sk/sjiu/status/z-m...
A dam si trochu vinka aj za teba neboj
@Nationalgeographic aspon niekto rozmysla trochu jak ja
osoba s ktorou si nerozumiem - s takym clovekom by som nemohla mat vztah
osobe s ktorou by som si rozumela ale sex by nebol bohvie co - by som sancu dala - aby sme na tom zapracovali, ale dala by som tomu takych 9 bludistakov z 10tich ze by sa ten vztah rozpadol...a nebudem sa tvarit ze nie, mozno by som ten rozchod aj sama iniciovala
a nie, nehanbim sa za to, ze si myslim ze sex vo vztahu je dolezity.
a ostatné sa dá natrénovať... šak!
Ak sa človek slobodne rozhodne milovať druhého za všetkých okolností po celý život, nemá čo riešiť.
A pripájam článok k téme, kde sa píše i toto:
Láska nie je výsledkom adekvátneho sexuálneho uspokojenia, ale sexuálne šťastie rovnako ako hlboké poznanie druhej osoby je výsledkom lásky. Nie sú to chýbajúce vedomostí o „technikách“, ale zábrany, ktoré nám nedovoľujú milovať druhú osobu a žiť plnohodnotný vzťah.
» psychoblog.sk/laska-a-sex-su-...
nerozumeli sme si ale super sex
nerozumeli sme si a najhorsi neviem ani co to bolo v zivote
ani jedno dlhodobo nefunguje
teraz si aj rozumieme aj mame super sex